Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Doua avocate s-au luat la bataie in fata salii de judecata din Cluj-Napoca

Caldura pare ca face ravagii si printre cei ce stau in salile de judecata. Astfel ca un incident iesit din comun s-a petrecut de curand in Palatul de Justitie Cluj. Doua avocate s-au luat la bataie dupa ce au iesit din sala de judecata. Aparent marul dicordiei il reprezinta banii. Una dintre ele i-ar fi furat clientul la cealalta si ca sa se razbune „pagubita” a ales sa il reprezinte pe un alt inculpat din dosar.

Pentru a nu le manji cariera vom pastra sub anonimat numele „doamnelor” avocate.

Citeste si: CSM nu-l lasa pe Hrudei sa plece cu demnitate din DIICOT Cluj

Un martor care a asistat la conflict ne-a povestit cat de greu a fost sa le desparta pe cele doua.

`Era trecut de miezul zilei si aproape toate procesele erau incheiate cand s-a strigat de pe hol dupa ajutor pentru ca se bat doua femei. Cand am sarit sa le despartim am vazut ca erau doua femei de profesie avocat. Cele doua s-au injurat ca la usa cortului si s-au luat la paruit pentru ca una dintre ele i-ar fi furat clientul la cealalta. Cearta a avut loc dupa ce femeile au iesit din sala de judecata`declara unul dintre cei care au intervenit pentru a le despartii pe cele doua.

Post-ul Doua avocate s-au luat la bataie in fata salii de judecata din Cluj-Napoca apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More