StiriȘtiri județul Cluj

Doua avocate s-au luat la bataie in fata salii de judecata din Cluj-Napoca

Caldura pare ca face ravagii si printre cei ce stau in salile de judecata. Astfel ca un incident iesit din comun s-a petrecut de curand in Palatul de Justitie Cluj. Doua avocate s-au luat la bataie dupa ce au iesit din sala de judecata. Aparent marul dicordiei il reprezinta banii. Una dintre ele i-ar fi furat clientul la cealalta si ca sa se razbune „pagubita” a ales sa il reprezinte pe un alt inculpat din dosar.

Pentru a nu le manji cariera vom pastra sub anonimat numele „doamnelor” avocate.

Citeste si: CSM nu-l lasa pe Hrudei sa plece cu demnitate din DIICOT Cluj

Un martor care a asistat la conflict ne-a povestit cat de greu a fost sa le desparta pe cele doua.

`Era trecut de miezul zilei si aproape toate procesele erau incheiate cand s-a strigat de pe hol dupa ajutor pentru ca se bat doua femei. Cand am sarit sa le despartim am vazut ca erau doua femei de profesie avocat. Cele doua s-au injurat ca la usa cortului si s-au luat la paruit pentru ca una dintre ele i-ar fi furat clientul la cealalta. Cearta a avut loc dupa ce femeile au iesit din sala de judecata`declara unul dintre cei care au intervenit pentru a le despartii pe cele doua.

Post-ul Doua avocate s-au luat la bataie in fata salii de judecata din Cluj-Napoca apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj