StiriȘtiri județul MaramureșȘtiri județul MureșȘtiri județul Suceava

EROII NU MOR NICIODATĂ – Momente de reculegere în Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei în memoria subinspectorului de poliţie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu (VIDEO)

EROII NU MOR NICIODATĂ Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au fost prezenţi la sediile Poliţiei municipiului Baia Mare şi al Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei pentru a păstra un moment de reculegere duminică, 23 iulie, la ora 11.00, în semn de recunoştinţă şi respect faţă de colegul lor din Suceava, subinspector de poliţie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu.


EROII NU MOR NICIODATĂ Şi poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare Maramureş i–au adus un omagiu colegului lor de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava, fiind prezenţi pentru momentul de reculegere în staţiile CFR din municipiile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei şi din oraşul Vişeu de Sus.

De asemenea, toţi poliţiştii maramureşeni aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu şi-au întrerupt activitatea, au aprins rampele luminoase şi au pornit sirenele, în memoria colegului căzut la datorie joi, 20 iulie.

“Subinspector de poliţie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu s-a alăturat celorlalţi eroi poliţişti care au plecat prea devreme dintre noi şi care au plătit cu preţul vieţii această meserie. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureş.

 

ActualMM

Citeşte şi ACUZE – Un criminalist acuză ministerul, după moartea poliţistului Sorin Vezeteu, ucis cu zeci de lovituri de cuţit: “Ai noştri te-au omorât, nu boschetarul ăla nenorocit”

The post EROII NU MOR NICIODATĂ – Momente de reculegere în Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei în memoria subinspectorului de poliţie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro