OMG!

Veterinarii – ŞOCAŢI, după ce un câine EUTANASIAT A ÎNVIAT!

eutanasiat

Un câine abandonat, gazduit de un adapost din Alamaba (Ozark City), era programat să fie eutanasiat prin injectie letala, pentru ca nu s-a gasit nimeni care sa vrea sa-l ia acasa. Veterinarul si ceilalti membri ai adapostului si-au luat cu greu la revedere de la animal si i-au facut injectia.

Apoi l-au lasat in camera respectiva, sa-si dea ultima suflare, pentru ca efectul solutiei nu este instantaneu in toate cazurile, povesteste veterinarul. Cu toate acestea, catelul se pare ca a avut alte planuri si a doua zi si-a revenit în mod miraculos.

Uimirea lucrătorilor de la adapost a fost maxima, la fel si a veterinarului, cand au gasit cainele sanatos  si bucurandu-se ca-i vede. Veterinarul spune ca n-a mai vazut asa ceva in viata lui si ca este aparent imposibil ca animalul sa supravietuiasca injectiei. Din punctul lui de vedere, cainele trebuia sa fie mort si nu intelege cum e posibil asa ceva. Veterinarul a anuntat si alti doctori, sa vina sa consulte cainele, pentru ca asa ceva nu s-a mai vazut, nu exista nicio explicatie stiintifica. De asemenea, s-au verificat si solutiile folosite pentru eutanasiere si totul era in regula.

Cainele a fost rebotezat Lazar, cu trimitere la miracolul biblic.

“A invins moartea. A avut o vointă incredibila de a trăi. Este un suflet incredibil de puternic”, a spus Cortney Blankenship, voluntar la adapostul respectiv.

Jane Holston, femeia care l-a adoptat, intr-un final, a spus despre caine ca: “Nu se sperie de nimic, nu se teme de nimeni, este neinfricat. Am mai avut caini, dar niciunul atat de categoric in felul lui de a fi. Il vom iubi ca pe un membru al familiei, mai ales ca stim cat de mult isi doreste sa traiasca”.