EXCLUSIV! Bărbatul lovit de agentul BGS a primit 14 zile de îngrijiri medicale. Cine este agresorul?

Bărbatul căruia un agent BGS i-a spart nasul chiar în incinta Spitalului Județean de Urgență, sub ochii medicilor și chiar sub ochii unor polițiști, a primit 14 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul său ar fi fost implicat într-un scandal soldat cu moartea unui om, pentru care a și fost trimis în judecată.

 

Weekendul acesta, N.B. un bărbat care își însoțea un prieten la spital căruia un lemn îi zdrobise mâna, a fost lovit de un agent BGS chiar în incinta unității medicale. Agentul i-a dat acestuia un pumn în nas, apelând imediat după și la spray-ul paralizant. Ulterior, în curtea spitalului, agentul i-ar mai fi aplicat o lovitură în zona coastelor.

Totul după ce un cadru medical, cu care bărbatul s-a luat la harță, a chemat BGS-ul. Bărbatul agresat a dat o declarație la poliție chiar sâmbătă, iar astăzi a depus o plângere la Parchet împotriva celui care l-a agresat.

Tot astăzi, bărbatul și-a scos și o adeverință medico-legală, potrivit căreia acesta are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale pentru lovitura încasată în zona nasului. E posibil să fie necesară și o intervenție chirurgicală, bărbatului fiindu-i spart nasul în urma loviturii.

„Comportamentul individului este de criminal. Eu nici măcar nu l-am atins și el s-a comportat ca un criminal”, spune bărbatul agresat.

Acesta a dezvăluit și numele celui care l-ar fi agresat. Ar fi vorba despre Vlad Ciuruș, un agent BGS care a mai fost implicat într-un scandal în urma căruia un om a decedat.

Este vorba despre incidentul din zona gării petrecut în 2015, când Florin Peter a lovit un individ care ulterior a decedat. Cel care îl însoțea pe Florin Peter, trimis în judecată pentru omor, era Vlad Ciuruș.

Acesta a fost și el trimis în judecată în 2016, pentru purtare abuzivă. Judecătorii au fost deosebit de blânzi cu el și a scăpat doar cu un avertisment.

 

Citeste si:

EXCLUSIV: Incident grav la Spitalul Județean! Un agent BGS i-a spart nasul unui bărbat, chiar sub ochii polițiștilor

 

Andreea Moldovan

 

Post-ul EXCLUSIV! Bărbatul lovit de agentul BGS a primit 14 zile de îngrijiri medicale. Cine este agresorul? apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More