Știință și Natură

Un evoluționist face declarații ȘOCANTE despre EXTRATEREȘTRI!

extratereștri

Simon Conway Morris, cercetător al biologiei evoluţionare, de la Universitatea Cambridge, susține că acești extratereştri seamană cu fiinţele umane pentru că ar fi evoluat pe planete asemănătoare Pământului, scrie The Independent.

Academicianul spulberă astfel teoriile de zeci de ani potrivit cărora acești extratereștri sunt niște omuleţi verzi, cu membrele alungite și ochii rotunjiţi. Potrivit lui Morris, ființele extraterestre ar avea trăsături similare cu ale noastre.

Recent, NASA a oprit o transmisie LIVE, după ce trei OZN-uri și-au făcut apariția în raza de acțiune a ISS. NASA nu a comentat încă evenimentul, dar probabil va da vina pe slaba calitate a camerei video care efectua streaming-ul sau distorsiunilor razelor de lumină.

Apariția a TREI OZN-uri sau ÎNGERI a oprit transmisia NASA de pe Stația Spațială! (VIDEO)

Nu unul, ci TREI OZN-uri s-au ivit în cadrul unei transmisii live efectuate de NASA de pe Stația Spațială Internațională, ieșind val-vârtej din atmosfera terestră. De bun simț, NASA nu a putut face altceva decât să oprească transmisia, că doar nu era să vadă tot melteanu’ de pământean cum se roiesc omuleții verzi înapoi spre casă, sau mai știi, spre baza aflată pe fața nevăzută a Lunii.

Clipul video urcat pe Youtube de Mister Enigma a fost declarat unanim de toți fanii fenomenului cea mai irefutabilă probă a existenței extratereștrilor! Citește mai multe și vezi video…