Familie despăgubită cu zeci de mii de lei, după ce a fost implicată într-un accident rutier

judecatoria botosaniDoi soţi şi copii lor au reuşit să obţină în instanţă despăgubiri după ce au fost implicaţi într-un accident rutier provocat de un şofer neatent.

Evenimentul a avut loc în primăvara anului trecut când Dan Antoneac se afla la volanul unui autoturism Ford şi se îndrepta spre localitatea Roşiori. Bărbatul se afla în maşină cu soţia sa şi cei doi copii ai lor.

Din sensul opus circula un Land Rover condus de Daniel Chirilă, iar la un moment dat acesta a intrat pe sensul opus şi a izbit autoturismul Ford. În urma impactului toţi membrii familiei Antoneac au fost răniţi, cei mai grav fiind adulţii ce au ajuns să ai nevoie şi de 25 de zile de îngrijiri medicale.

like facebookMai mult decât atât, martorii din instanţă au relatat că aceştia au avut nevoie de ajutor în gospodărie de la o persoană din satul Roşiori timp de cinci luni. Judecătorii au obligat asiguratorul şoferului vinovat să achite 66.000 de lei. Sentinţa dată de Judecătoria Botoşani nu este definitivă.

BotosaniNews.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More