IMAGINILE CARE AU ISTERIZAT INTERNETUL! Fantomă filmată lângă un bebeluș, deasupra pătuțului (VIDEO)

Filmulețul de mai jos arată momentul înfricoșător în care o fantomă este filmată lângă un bebeluș, deasupra pătuțului.

Imaginile au fost surpinse de camera de supraveghere montată în camera micuței Rosie și arată cum o lumină nefirească pare să plutească deasupra pătuțului.

Jonathan Murphy, 32 de ani, a observat prezența stranie și a fugit în dormitorul fetiței pentru a verifica dacă fiica lui este în regulă. În inregistrare se vede cum “fantoma” rămâne deasupra pătuțului chiar și în momentul în care bărbatul se află lângă copil.

fantomă bebeluș

„Primul lucru la care ne-am gandit a fost ca e vorba despre o fantoma. Stiu ca pare o gluma, dar e inexplicabil. Deocamdata nu avem alta explicatie, cata vreme tinem lumina stinsa in camera, iar prin dreptul ferestrei nu trec masini sau alte surse de lumina. Totul a durat în jur de un minut și jumătate. Eu nu am crezut niciodată în fantome sau lucruri de acest gen, însă chiar nu am idee despre ce ar fi putut fi”, a declarat Jonathan pentru The Mirror.

Ca sa se convinga ca ce a vazut este real, s-a uitat impreuna cu iubita lui pe inregistrarile monitorului din camera, iar imaginile i-au confirmat ceea ce vazuse cu ochii lui.

Amandoi sunt inca speriati de experienta traita si se tem ca nu cumva casa sa fie bantuita de spirite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More