Fără permis și băut la volan a omorât o bătrână și a fugit

Un tânăr de 25 de ani din satul Sinoe a fost arestat preventiv după ce a omorât o femeie de 80 de ani și a fugit de la locul faptei. A fost prins după două ore, prilej cu care polițiștii au constatat că era băut și nu avea permis de conducere.

Parchetul Judecătoriei Constanța a obținut, astăzi, arestarea preventivă  pe 30 de zile a lui Florin Filip, din Sinoe, pentru săvârșirea unui șir lung de infracțiuni care au dus la decesul victimei pe care a lovit-o cu mașina. Este vorba de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie.

Din probele administrate în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că: “la data de 15.06.2017, orele 15:30, inculpatul Filip Florin, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca Dacia, pe DJ 226 în localitatea. Sinoie, dinspre Mihai Viteazu către Istria. Ajungând într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi a surprins şi accidentat mortal pe victima P.E., care se deplasa pe marginea părţii carosabile din sens opus.

Post-ul Fără permis și băut la volan a omorât o bătrână și a fugit apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More