Femeie desfiinţată în bătaie de un rom avut din Baciu. Motivul: victima nu şi-a lăsat ginerele să muncească pentru el!

Luni, 11 septembrie, în incinta I.M.L. Cluj, Pal Nelia, o femeie trecută de 35 de ani îmi arată dinţii „întăriţi” de către medici cu o textură de sârme. Arată că a fost victima unui rom „puternic” din zonă, Bologuţa, care – beat fiind – i-a ars nişte pumni în gură, atât de tare încât şi-a pierdut minte în şir cunoştinţa. Supărarea lui era atât de pronunţată fiindcă femeia a refuzat să-şi trimită ginerele la muncă „voluntară” la renovarea unei case de-a acestuia. Ori el, neobişnuit cu asemenea refuzuri a considerat necesar, pentru înţelesul tuturor, s-o taxeze astfel pe femeie. Acum poliţia îl cercetează pentru lovire şi alte violenţe.

 

Femeia, însoţită de Csaba, soţul ei mărturiseşte că sâmbătă, 9 septembrie se afla pe o stradă din comună, împreună cu zeci de săteni, pentru a vedea cum decurg cercetările poliţiei după o spargere petrecută într-o casă din vecini. „Spargerea a avut loc la o casă aflată vis-a-vis de cea a surorii mele, plecată în străinătate, aşa că eram curioasă să văd dacă nu cumva au intrat hoţii şi la sora mea. Poliţia şi jandarmeria cerceta la faţa locului, înconjuraseră cu bandă zona, iar soţul meu se afla mai aproape de locul respectiv. Eu stăteam mai retrasă, împreună cu nişte femei şi comentam evenimentul”, adaugă aceasta. Mărturiseşte în continuare că s-a trezit interpelată pe neaşteptate de un consătean, Bologuţa, beat, care tot insista să aibă o discuţie cu ea. Declară Nelia: ”Eu i-am zis că n-am ce vorbi cu el, mai  ales fiindcă îi datorează bani ginerelui meu – şi nu accept ca el să-i mai muncească pe gratis la renovarea uneia din casele lui. S-a obişnuit să-i trateze pe toţi ca pe nişte slugi iar el să nu-i mai plătească. Şi, turbat de furie că refuz să stau de vorbă cu el, mi-a ars patru-cinci pumni în gură. M-am părbuşit la pământ, cu sângele curgându-mi șiroaie, moment în care a intervenit soţul meu şi l-a luat la pumni. Dar din fericire au sărit poliţiştii, aflaţi în apropiere, care l-au scos din mîinile soţului şi l-au dus pe Bologuţa la secţie”, adaugă femeia. Femeia a fost transportată de urgenţă, cu ambulanţa, la U.P.U. Cluj-Napoca de unde, după ce i-au fost acordate primele îngrijiri, medicii au trimis-o la Clinica de Chirurgie Maxilofacială. „Acum sunt cu sârme în gură şi am şi patru copci, laterale, la gură. Însă să ştiţi, în timp ce eu mă aflam la spital, individul  – lăsat liber de poliţişti – a venit la casa noastră ca să-l bată pe Eduard, ginerele meu. A îndoit poarta cu lovituri de picior şi după ce a plecat şi-a cumpărat o sticlă cu coniac, din care tot bea. S-a întors apoi şi a aruncat cu ea după Eduard, care, ieşit la poartă ca să-l liniştească, a fost nevoit şi să-i ardă nişte picioare. Individul a plecat numai după ce s-au strâns sătenii, gata-gata să-l linşeze. Însă noi nu ne vom lăsa şi facem plângere împotriva lui, ca să înţeleagă că nu poate să dea astfel într-o femeie şi, de asemenea, că nu suntem chiar toţi sclavii lui”, concluzionează, îndârjită, Nelia.

 

“La nivelul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu a fost depusă o plângere sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Victima, o femeie din Baciu, a fost agresată de către un bărbat, în urma unor neînţelegeri. La acel moment, au intervenit poliţiştii, aflaţi în zonă pentru soluţionarea altui eveniment, cel în cauză fiind imobilizat, condus la secţie şi sanctionat contraventional. Cercetările continuă sub aspect penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Post-ul Femeie desfiinţată în bătaie de un rom avut din Baciu. Motivul: victima nu şi-a lăsat ginerele să muncească pentru el! apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More