Fetiţă de numai 5 ani, victimă a unui grav accident rutier la Potigrafu, preluată de elicopterul SMURD

F. T.

Trei autoturisme au fost implicate, ieri dimineață, la ieșirea din Potigrafu spre București, într-un carambol, în urma căruia mai multe persoane au suferit diverse leziuni. Cea mai afectată a fost o fetiță în vârstă de numai 5 ani, care rămăsese, inconștientă, în stop cardio- respirator, prinsă între fiarele contorsionate ale uneia dintre mașini.
Pentru scoaterea acesteia și a celorlalte victme, au intervenit pompierii de la Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Șerban Cantacuzino” Prahova, minora fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București.
Și mama fetiţei, în vârstă de 35 de ani, a suferit un traumatism cranio- cerebral și un altul la torace, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, acolo unde a mai ajuns o altă victimă a accidentului de la Potigrafu – un bărbat în vârstă de 41 de ani. Alte două persoane implicate în accidentul de ieri au refuzat transportul la spital.
Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, fiind supravegheată de agenții rutieri. Cauza exactă a producerii accidentului urmează să fie stabilită de către polițiștii rutieri.

Ziarul Prahova

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More