Știrea zilei

Fetița dispărută la Dâmbovița, găsită fără viață, pe un câmp

Fetița dispărută la Dâmbovița, găsită moartă pe un câmp

Fetița dispărută la Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, din Gura Șuții, în vârstă de 11 ani, a fost găsită decedată, pe un câmp din apropierea comunei Produlești.

Potrivit primelor informații, pe corpul fetiței s-au găsit urme de violență, iar surse din cadrul anchetei precizează că fetița ar fi fost abuzată și apoi ucisă, informează și news.ro.

Fetița dispărută la Dâmbovița a fost găsită moartă, pe un câmp

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din Gura Șuții a dispărut de acasă de vineri, 20 septembrie 2019, timp în care nimeni nu a putut să spună unde sau cu cine a dispărut fata în doar câteva sute de metri.

Din păcate, anchetatorii au descoperit astăzi trupul micuței pe un câmp de lângă comuna Produlești, Dâmbovița. Corpul fetiței prezenta urme de violență, iar anchetatorii cred că a fost abuzat și apoi ucisă. Polițiștii au deja un suspect, iar acesta ar fi o persoană străină, un olandez, se pare, care deja ar fi plecat din România. Polițiștii continuă cercetările.

Reacția Poliției: “Referitor la fetița de 11 ani, din Gura Șuții, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetița a fost găsită decedată, pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezintă urme de violență. În acest moment polițiștii au un cerc de suspecți”

Revenim cu amănunte.