Fotbalist de 13 ani din Cluj, mort in accident | Totul a fost surprins video de un alt sofer – VIDEO

Un tanar fotbalist in varsta de doar 13 ani de la clubul de fotbal Luceafarul Cluj a decedat vineri seara intr-un grav accident de circulatie care a avut loc in judetul Alba.

Kaya Osman se intorcea impreuna cu ceilalti fotbalisti din echipa de la Drobeta Turnu Severin, unde participasera la un turneu de fotbal. Deplasarea a fost efectuata cu mai multe masini ale parintilor, iar pe drumul de intoarcere, in apropierea localitatii Unirea, soferul unui autoturism VW Golf nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers spre stanga si a intrat in coliziune cu masina in care se aflau fotbalistii, a carei sofer se angajase in depasirea coloanei de masini, desi acest lucru era interzis. In urma impactului, autoturismul cu fotbalisti a lovit un parapet din beton si s-a rasturnat. Kaya se afla pe locul din dreapta-fata, iar ranile suferite au facut ca viata acestuia sa nu mai poata fi salvata. Alti trei minori care se aflau in autoturism au fost raniti. Unul dintre ei a fost transportat cu elicopterul la un spital din Targu Mures, unde se afla internat pe sectia de neuro-chirurgie, suferind rani la nivelul capului. Un altul a fost transportat la Cluj-Napoca, dar medicii spun ca viata acestuia nu este pusa in pericol, avand doar fracturi la membre.

Presedintele clubului Luceafarul Cluj a declarat ca fotbalistul care si-a pierdut viata nu trebuia sa faca parte din lotul care a jucat la Severin, dar la insistentele lui si ale parintilor s-a decis ca si acesta sa faca deplasarea. Mai mult decat atat, a si intrat pe teren in timpul meciului final si a inscris pentru echipa sa.

Colegii de echipa si parintii acestora s-au strans aseara la baza de antrenament Luceafarul Cluj pentru a aprinde lumanari si a-i aduce un ultim omagiu.

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More