Foto: Doi pompieri gorjeni au salvat viața unei femei! Erau în timpul liber

Viața unei femei căreia i s-a făcut rău și a căzut în Jiu a fost salvată, astăzi, de doi pompieri aflați în timpul liber! Salvatorii n-au stat pe gânduri și s-au aruncat în Jiu pentru a salva femeia.

„Salvatori și în timpul liber!

Meseria de pompier nu este o meserie ca oricare alta! Când ești pompier nu poți trece nepăsător peste problemele oamenilor chiar dacă ești în timpul liber!  Astăzi, colegii noștri, plutonier major Mircioiu Titu și plutonier major Mocan Sorin, aflându-se în timpul liber au observat o femeie în zona Pieței Centrale din municipiul Tg-Jiu căreia i s-a făcut rău și a căzut peste bordura de protecție a râului Jiu. În urma căzăturii femeia în varstă de 48 ani s-a lovit la cap și a căzut în apa râului. Nu au stat nici o secundă pe gânduri și au sărit în ajutorul doamnei. După ce au salvat-o și-au anunțat colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu iar în scurt timp un echipaj SMURD și un echipaj SAJ s-au deplasat de urgență la fața locului și au preluat femeia pe care au transportat-o la unitatea de primiri urgențe. Încă o dovadă că pompierii pun mai presus de orice binele celorlalți!”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Post-ul Foto: Doi pompieri gorjeni au salvat viața unei femei! Erau în timpul liber apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More