Galaxy Note 8 ar putea fi lansat fără Android O (Telefoane mobile)

Cei care se aşteptau ca Galaxy Note 8 să fie unul dintre primele smartphone-uri livrate cu noul Android O vor fi dezamăgiţi, întrucât telefonul a apărut deja în baza de date HTML5Test cu actualul Android 7.1.1. În general, telefoanele mobile sunt testate înainte de lansare cu software-ul pe care îl au pre-instalat din fabrică, pentru a asigura buna funcţionare atunci când acestea ajung în mâinile utilizatorilor finali.

Conform bazei de date HTML5Test, dispozitivul Samsung SM-N950F, următorul model din gama Galaxy Note, a fost testat şi a obţinut 488 de puncte din 555. Acesta folosea browser-ul implicit Samsung Internet 5.2, care rula pe sistemul de operare Android 7.1.1. Din păcate, testul nu oferă şi alte detalii despre telefon, asemeni GFXBench sau GeekBench.

Zvonurile afirmă că Galaxy Note 8 va integra un display de 6,3”, cu doar câţiva milimetri mai mare decât Galaxy S8 Plus, un sistem dual camera şi chipset-ul Snapdragon 836 de la Qualcomm, o revizie a modelului 835 care se regăseşte acum pe S8. În termeni de design nu sunt aşteptate diferenţe majore faţă de flagship-urile din prezent, însă în partea de jos va fi implementat un suport pentru stylus-ul S-Pen de generaţie nouă.

Lansarea lui Galaxy Note 8 este aşteptată la IFA 2017, în cadrul unui eveniment Unpacked. Momentan Samsung nu a anunţat un asemenea eveniment şi nici nu vorbeşte oficial despre noul dispozitiv Note.

(…)

Cuvinte cheie: android, samsung, galaxy note 8, smartphone,

Subiecte asemănătoare:
» OnePlus 5 ar putea fi livrat în două configuraţii hardware. Preţul ar putea depăşi 500 de dolari
» LG V30 şi G7 ar putea fi lansate mai devreme decât era programat iniţial
» Moto Z2 de la Lenovo are o dată de lansare. Vine cu sistem dual camera
» Galaxy S8 Active de la Samsung este foarte aproape de lansare
» OnePlus 5 va folosi stocare pe format UFS, spune CEO-ul companiei

Articol original – Galaxy Note 8 ar putea fi lansat fără Android O, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More