GALERIE FOTO: Un barbat care se afla pe scuter a fost lovit in plin de un sofer / VIDEO cu soferul vinovat fugind de la locul accidentului

UPDATE: Un conducator auto de 36 de ani, din localitatea Filipesti, in timp ce se deplasa cu auto pe Calea Calarasilor, dinspre Celulozei spre Dorobanti, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, de pe banda 2 pe 3, intrand in coliziune cu o motoscuter condusa de un brailean, in varsta de 54 de ani. Cei doi barbati implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri.

Barbatul care se afla pe scuter a fost ranit, avand nevoie de ingrijiri medicale. In cauza s-a intocmit pe numele soferului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Stirea initiala

In urma cu putin timp a avut loc un accident rutier in Bariera. Un barbat care se afla pe un motoscuter a fost acrosat de un autoturism si s-a prabusit pe scuarul cu iarba verde. Unul dintre martori a surprins momentul in care barbatul este prabusit pe jos. Cel care a surprins momentul ne-a spus ca soferul autoturismului ar fi parasit locul accidentului.

accident_bariera_infobraila (1)
accident_bariera_infobraila (2)
accident_bariera_infobraila (4)

Ziar InfoBraila-Stiri de ultima ora Braila – Ultimele stiri ale zilei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More