Google a crescut viteza de încărcare a paginilor în web browserul Chrome pentru Android (Aplicatii)

Google Chrome pentru dispozitive cu sistem Android tocmai a primit o actualizare importantă. Deşi nu aduce funcţii noi, actualizarea introduce o versiune îmbunătăţită a motorului JavaScript responsabil cu procesarea paginilor web, scurtând cu 10-20% timpii de aşteptare la încărcarea acestora.

Totodată, noua versiune Chrome pentru Android ar trebui să fie ceva mai prietenoasă cu dispozitivele echipate cu puţină memorie RAM, consumul de resurse fiind acum mai redus.

Alături de optimizări pentru performanţă şi stabilitate, Chrome primeşte şi suport complet pentru imagini animate bazate pe formatul PNG, propus ca alternativă superioară la formatul GIF.

Printre actualizările viitoare s-ar putea găsi şi un nou modul ad-block nativ, care să permită ascunderea reclamelor agasante din paginile web. Momentan, această funcţie este la stadiul de zvon şi nu se regăseşte în versiunea oficială a aplicaţiei.

(…)

Cuvinte cheie: google

Subiecte asemănătoare:
» Portul tradiţional românesc face acum parte din cea mai mare expoziţie virtuală dedicată modei
» HomePod este răspunsul Apple la boxele inteligente Amazon Echo şi Google Home
» Platforma Android în iunie 2017: Nougat ajunge pe locul patru în clasament, restul versiunilor scad încet, dar sigur
» Google limitează funcţionalitatea accesoriului Chromecast
» Aplicaţia Google Photos a atins 1 miliard de instalări în numai doi ani de la lansare

Articol original – Google a crescut viteza de încărcare a paginilor în web browserul Chrome pentru Android, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More