Tehnologie

Google Maps oferă noi facilităţi celor care folosesc mijloace de transport în comun (Aplicatii)

Capabilă să calculeze rute ţinând cont de traseele mijloacelor de transport în comun, aplicaţia Google Maps trebuie urmărită îndeaproape pentru a nu rata conexiunea cu următorul mijloc de transport, sau staţia de coborâre.

În curând, navetiştii care obişnuiesc să mai aţipească în traseele mai lungi şi cei care se deplasează pe rute din afara traseelor cu care sunt obişnuiţi vor avea un ajutor în plus, Google Maps emiţând alerte la apropierea staţiei de coborâre.

Notificările sunt de două tipuri, pentru meniul Lock Screen şi alertare imediată, de exemplu atunci când trebuie să coborâm. Notificările pentru meniul Lock Screen pot fi inspectate la simpla pornire a ecranului, respectiv activate pentru a vedea unde ne aflăm pe ruta aleasă.

Încă la fază de testare, noile facilităţi adresate celor care folosesc mijloace de transport în comun vor fi introduse cu o actualizare adusă aplicaţiei Google Maps, apropiind modul Transit de funcţionalitatea celorlalte opţiuni de navigare destinate şoferilor sau pietonilor.

(…)

Cuvinte cheie: Google

Subiecte asemănătoare:
» Ce au mai căutat românii pe Google în 2017
» Google închide secţiunea Chrome apps, pentru platformele Windows şi Mac
» Iată la ce s-au uitat românii pe YouTube în 2017. Vedeta a fost melodia „Despacito”, în variantele originală şi locală
» Google Search poate afişa şi rezultate pentru căutări alternative, la care nu te-ai gândit încă
» Browserul Chrome primeşte suport pentru redarea de clipuri HDR pe Android

Articol original – Google Maps oferă noi facilităţi celor care folosesc mijloace de transport în comun, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse