Horoscop 23-28 iunie: Luna Nouă e prietenoasă

Culorile aurei pot reflecta vechi obiceiuri sau amintiri care nu mai sunt de folos ori rămășițe ale unei relații trecute. Regula generală este că, la fel ca orice culoare, te face să te simți strălucitor, fericit și viu; înseamnă că, în acel moment, de acea stare ai nevoie. Dacă acea culoare nu face mare lucru pentru starea ta de spirit sau dacă doar îți arată ce culoare trebuie să porți, înseamnă că este o culoare care se eliberează. Ceea ce crezi despre anumite culori îți poate arăta ce ai nevoie să cunoști în această viață.

* Berbec

Luna Nouă, în Rac pe 23 iunie, leagă de familie, de casă toate treburile Berbecilor. Mai multe tipuri de energii planetare animează Casa casei de acasă a Berbecilor. Nativii pot vinde, cumpăra, se pot hotărî pentru a renova și îmbunătăți casa cu noi facilități.

Soarele, Luna Nouă, Mercur și Marte luminează Casa locuinței nativilor. Aici se petrec sau se creează condițiile realizării unor întâlniri relaxante, se pun la punct afaceri, chiar întâlniri amoroase.

Micile sau marile călătorii trebuie amânate. Berbecii pot petrece acasă tot timpul de care au nevoie și rezolvă cu eficiență mai multe treburi decât dacă pleacă.

Nativii care au în grijă un părinte în vârstă vor găsi soluții optime pentru a-l îngriji.

* Taur

Tranzitul Lunii în Rac, din 23 iunie, precum și Soarele, în conjuncție cu Jupiter pe 24-25 iunie, transformă zilele obișnuite într-un weekend minunat, prelungit. Venus se află pe val. Taurii devin mai cocheți decât de obicei, chiar în intimitate.

Imaginație, creativitatea, romantismul sunt aduse de Neptun pe 26-27 iunie. Taurii devin alte persoane pentru cunoscuții lor, mai ales pentru iubiți sau soți. Faptul că Luna Nouă din 23 iunie se aliniază cu Neptun face ca lucrurile să devină mai interesante, mai incitante.

Pentru sfârșitul de lună, se anunță unele schimbări în cariera profesională a nativilor. Aceste schimbări vor culmina în august, aducând un plus de valoare nativilor.

* Gemeni

Luna Nouă din 23 iunie este ”dulce”. Uranus își trimite razele deasupra Gemenilor, aducând evoluții neașteptate și pozitive pentru banii acestora. Neptun tranzitează Casa faimei și a onorurilor Gemenilor în această perioadă. Este factorul declanșator pentru creșterea veniturilor nativilor.

Luna tranzitează Casa banilor obținuți din munca proprie și poate genera, din dimineața zilei de 24 iunie, o posibilă criză sau dezordine financiară. Marte îi împinge pe nativi să greșească, să exagereze sau să ia decizii neinspirate. Marte se aliniază cu Neptun pe 26 iunie, încetând seria de ghinioane.

* Rac

Momentul măreț din iunie pentru Raci este ziua de 23, când Luna Nouă răsare sub oblăduirea constelației Cancerului. Marte le aduce energia necesară realizării proiectelor începute, Mercur vine cu știri, vești, comunicare pe înțelesul tuturor, iar Soarele este liantul care armonizează toate aceste energii planetare deasupra nativilor din Rac.

Racii își pot propune o excursie exuberantă după 24 iunie. Neptun se aliniază elegant cu Marte. Călătoriile se recomandă a se realiza pe apă.

Dragostea nu-i părăsește pe nativi. Venus în Taur reprezintă o veste bună pentru Raci.

Energiile subtile vor schimba gândurile nativilor mai slabi, care se pot trezi într-un proces de divorț.

* Leu

Marte tranzitează Casa meditației Leilor până prin 20 iulie și reușește să-i relaxeze pe nativi, să le ofere o altă perspectivă, mai detașată, asupra vieții și asupra activității lor.

Casa vindecării Leilor este vizitată de Luna Nouă, în Rac pe 23 iunie. Dacă au de mers la proceduri medicale, operații, tratamente, Leii le pot realiza optim în perioada 23-28 iunie.

Nativii implicați în proiecte își pot realiza strategia pe 23-24 iunie. Ei beneficiază de autoritatea indusă de Soare, de oportunitățile aduse de Luna Nouă, de capacitatea de comunicare crescută datorită lui Mercur și de acțiune datorită lui Marte.

* Fecioara

Luna Nouă din 23 iunie aduce echilibru și surprize plăcute nativilor din Fecioară. Soarele le încălzește cariera, chiar dacă este vremea concediilor. Fecioarele se pot deplasa acum, în interes de serviciu, la munte sau la mare, reușind să îmbine perfect utilul cu plăcutul, eficiența cu relaxarea. Banii vin în cantități mici, dar suficiente pentru a acoperi nevoile de consum. Oricum, a mai rămas ceva pe cardul de credit dacă Fecioarele doresc și tușe de lux.

Weekendul 22-25 iunie este perfect pentru dragoste. Venus se apropie de o aliniere perfectă cu Pluton, oferind fantezie în amor. Nativii pot pleca acum într-o excursie amoroasă prin locuri pe care le-au visat mai demult.

* Balanța

Energiile degajate de faza lunară ”nouă” adună energiile planetelor din sistemul solar, făcându-le mai accesibile nativilor din Balanță, dar și din alte zodii. Acum este un moment important pentru cariera profesională a Balanțelor, poate cel mai important din acest an. Soarele conferă strălucire nativilor, Marte aduce acțiune energică, Mercur vine cu știri importante și prompte, iar Luna Nouă aduce oportunități pe 23 iunie. Toate planetele enumerate tranzitează acum Casa profesională a Balanțelor.

Uranus, planeta schimbărilor bruște, formează un unghi frumos cu această fază lunară din 23 iunie. Totul se răsfrânge spre bine asupra Balanțelor.

În dragoste sunt necesare conștientizări, altfel partenerul nativilor își caută de drum.

* Scorpion

Romantismul vine năvalnic asupra Scorpionilor, după Luna Nouă din 23 iunie. Tinde să le cotropească majoritatea timpului, ceea ce este un lucru bun. Partenerul nativilor nu este prea sensibil în aceste zile, de aceea se recomandă candoare din partea Scorpionilor.

Luna Nouă se află în Rac pe 23-25 iunie și se întâlnește cu prezența energică a lui Marte. Scorpionii trebuie să-și direcționeze corect aceste energii, pentru a-și putea materializa visurile. Lucrurile chiar se întâmplă pentru nativi.

O excursie interesantă se prefigurează pentru acest weekend. Venus și Pluton se vor sincroniza pe 24-26 iunie, suprapunându-se peste Luna Nouă. Toate converg pentru călătorii astrale, aferente nativilor pregătiți spiritual și pentru deplasări fizice pentru profani.

* Săgetător

Luna Nouă din 23 iunie este prietenoasă cu nativii din Săgetător. Casa banilor altor persoane este vizitată de Marte, care poate deveni agresiv acum. Mercur aduce știri despre finanțe, despre modul cum se pot investi banii cu cap, despre oferte tip chilipir pentru produse necesare. Soarele indică unde trebuie îndreptată atenția nativilor în perioada 24-28 iunie, iar Luna Nouă aduce numeroase oportunități de manifestare cu banii altora.

Aici intră pe rol și cealaltă poziție astrologică a lui Marte, și anume deplasarea prin Rac. Motive suficiente pentru ca fondurile nativilor comune cu alte persoane să fie puse în discuție.

* Capricorn

Marte, în Casa parteneriatului și a căsătoriei Capricornilor până pe 20 iulie, zguduie lumea liniștită a nativilor acestei zodii. Orice cutremur sentimental este binevenit pentru acești încăpățânați în ale amorului. Nativii trebuie să trateze cu detașare sentimentele care îi asaltă, mai ales dacă vin din partea unei persoane de sex opus. Riscurile pe care le aduce Marte se referă la un triunghi amoros, care îi poate desființa sentimental pe nativi.

Luna Nouă, în Rac, din 23-25 iunie, transferă atenția majoritar asupra partenerului Capricornilor. Un lucru nu prea bun în aceste zile. Nativii trebuie să se controleze și să lase spațiu de respirat pentru cei care îl iubesc.

* Vărsător

Luna Nouă în Rac va îmbunătăți situația Vărsătorilor, cel puțin cât timp păstrează această fază de început, adică vreo patru zile. Această fază lunară luminează Casa muncii și a sănătății Vărsătorilor. Marte îi ajută să-și afle un nou loc de muncă, mai ales după 23 iunie.

Sănătatea Vărsătorilor depinde de modul cum tratează apariția acestei Luni Noi. Nativii se pot orienta către sporturi acvatice sau legate de apă. Se recomandă acum să-și consulte medicul și facă diferite analize. Nu pentru că ar suferi de ceva, dar este o perioadă astrologică optimă pentru acest tip de activități.

* Pești

S-a ajuns la ceea ce Peștii încearcă să evite de mai mult timp: să se îndrăgostească. Neptun traversează Peștii pe 26-29 iunie, se întâlnește cu Marte în Rac, în Casa iubirii adevărate a nativilor. Peștii pot trăi și faptul că cineva se îndrăgostește intens de ei. Iar la acest capitol nu se prea descurcă. Marte le conferă Peștilor sex-appeal-ul cu care vor deveni magneți amoroși.

Luna Nouă, din 23 iunie, luminează, și ea, Casa iubirii adevărate a nativilor. De aici rezultă o mulțime de posibilități.

Soarele, Luna, Marte, Mercur vor lucra ca Peștii să întâlnească persoane noi, iar Neptun trimite raze seducătoare.

 

 

 
Source: Stiri

The post Horoscop 23-28 iunie: Luna Nouă e prietenoasă appeared first on Stiri.

Stiri

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More