Horoscop

Horoscop 23 Februarie – 1 Martie

Horoscop OmgNews doar pentru tine. Nu lăsa soarta să te ia prin surprindere şi fii tot timpul informat!

Berbec – Pe parcursul întregii săptămâni, în special miercuri vor fi şanse mari să ai probleme cu digestia. Vei avea senzaţia că oamenii din jur nu au încredere în tine aşa că ascultă astrele şi priveşte mai atent în jur, apar noi oportunităţi.

Taur – Săptămâna aceasta vei pune sub semnul întrebării motivaţiile şi intenţiile prietenilor. Cei din jur îţi vor pune nervii la încercare, aşa că săptămâna începe cu stări tensionate şi păreri contradictorii. Încearcă să te calmezi şi să-ţi descarci energiile negative!

Gemeni – Eşti predispus la vulnerabilitatea legată de avalanşa de schimbări care apar în viaţa ta. Joi ai şansa să priveşti lucrurile dintr-o perspectiva nouă, iar veştile din partea cuiva drag te vor ajuta să iei decizii mai uşor.

Rac – Ideile neobişnuite îţi vor da oportunitatea să-ţi descoperi o latura ascunsă de mult de cei din jur. Mare grijă cu finanţele deorece tinzi sa ai pierderi mai mari decât câştigurile. Petrece mai mult timp cu cei dragi, oferă-le mai multă afecţiune.

Leu – Mare grijă cu activităţile în aer liber, poţi să te alegi cu răni fizice. Încearcă să-ţi axezi mai mult atenţia asupra cuiva drag, a unui partener poate. Este timpul că atenţia primită de la ceilalţi să fie oferită înapoi.

Fecioară – Încearcă să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur. Ai tendinţa de a crede că părerea ta e cea care contează însă în această săptămână ar fi bine să te documentezi înainte de a lua decizii. Vei oferi mai mult timp activităţilor laborale şi mai puţin celor gospodăreşti. Încearcă să o laşi mai uşor cu reproşurile.

Balanţă – Sistemul tău imunitar ar putea să n-aibă cea mai bună apărare săptămâna aceasta. De asemenea vei avea de suportat cheltuieli mai mari decât de obicei. Se pare că săptămâna în curs nu va fi cea mai bună perioadă pentru tine deoarece gelozia şi posesivitatea apar în chart-urile tale. În schimb vei oferi sprijin moral, şi nu numai, celor apropiaţi.

Scorpion – Încearcă să nu iei decizii pripite şi să ajungi la un acord comun atunci când vine vorba de chestiuni familiale. Încăpăţânarea de a avea dreptate te va face să-ţi ieşi din fire foarte repede. Din dorinţa de a evita momente de acest fel, vei face tot posibilul pentru a face o impresie bună începând de joi.

Săgetător – Înarmează-te cu multă răbdare, deoarece în timpul săptămânii pot apărea divergenţe cu cineva apropiat. Problemele de comunicare te vor afecta şi la locul de muncă. Zilele aceastea ar fi bine să încerci o cură de detoxifiere.

Capricorn – Vei avea cheltuieli mari începând de mâine. Mare grijă la muncă deoarece există posibilitatea să uiţi anumite lucruri. Relaxează-te şi încearcă să nu-ţi aduci problemele acasă.

Vărsător – Săptămâna aceasta nu vei fi în apele tale, vei avea nevoie de câteva clipe petrecute în singurătate. Mare grijă cu cheltuielile, există şansa să te întinzi mai mult decât îţi permiţi. Vineri, vei avea o discuţie decisivă cu cineva foarte apropiat. Încearcă să îţi menţii calmul!

Peşti – Lucrurile vor fi diferite de cum te-ai aşteptat, aşa că flexibilitatea este cheia successului în această săptămână. Începând de miercuri nu vei reuşi să te concentrezi şi lipsa unui program zilnic te va solicita foarte mult. Echilibrul este cheia!