Horoscop

Horoscop 9-15 februarie 2015

Săptămâna aceasta începe magnific, cu Mercur direct după 3 săptămâni de stadiu retrograd. Horoscopul din această săptămână arată că februarie 11 încheie perioada dificultăţilor în comunicare şi a conflictelor.

Mercur îşi va lansa toată energia în minunata zodie Vărsător până pe 12 martie, aşa că dacă ai planuri acum este momentul ideal pentru un brainstorming sau iniţierea de noi proiecte.

Ziua Îndrăgostiţilor din această sâmbătă vine cu tranzitul Lunii în tradiţionalul Capricorn. Acum e momentul să schimbăm puţin lucrurile şi să ne bucurăm pe deplin de sărbătoare.

Berbec – Atenţia ta această săptămână este îndreptată către chestiuni financiare. Încearcă să incluzi şi puţină odihnă în rutina zilnică. Deşi nu te reprezintă, puţină răbdare nu strică.

Taur – Preocuparea majoră în acest moment este munca. Încearcă să eviţi disputele cu anumiţi colegi şi să petreci mai mult timp cu prietenii, chiar dacă ţi se pare că nu ai starea necesară.

Gemeni – Toată săptămâna va fi una plină de evenimente. Din fericire, ai energia necesară pentru a-ţi îndeplini planurile.

Rac – Mare grijă cu sănătatea. Poate ar fi momentul să te destinzi puţin deoarece eşti predestinat migrenelor.

Leu – Această săptămână vine cu o dorinţă asiduă de libertate. Încearcă să nu te plângi de treburile pe care le ai şi să fii mai chibzuit cu banii.

Fecioară – Deşi vei avea lucrurile de făcut, zilele acestea vei fi mai mult cu gândul la a petrece momente cu cineva special.

Balanţă – Doreşti să scapi de grijile zilnice însă lucrul acesta e probabil să se întâmple de abia la sfârşitul săptămânii. Până atunci ai şansă să te afirmi în discuţiile purtate cu anumite persoane.

Scorpion – Deşi zilele acestea promit a fi pline de fluturi în stomac şi pasiune vei fi mult mai predispus la a-ţi ţine sentimentele pentru tine.

Săgetător – Aspecte bune în ceea ce priveşte comunicarea pe plan social. Ai mare grijă cu sănătatea, eşti predispus răcelilor în zilele ce urmează.

Capricorn – Încearcă să nu promiţi mai mult decât poţi face. Deşi când vine vorba de muncă eşti persoana la care se apelează, această săptămână vei fi într-o continuă agitaţie.

Vărsător – Ideile exprimate nu vor fi atât de clare pe cât doreşti. Încearcă să te relaxezi ca discursul să curgă natural.

Peşti – Când toţi par serioşi, tu eşti persoana din încăpere care mereu vede partea bună a lucrurilor. Ai grijă să nu exagerezi deorece negativismul multor persoane te poate frustra spre sfârşitul săptămânii.

Horoscop 2015 – Februarie promite să fie o lună plină de oportunităţi şi pasiune. Vrei să ştii mai multe? Lasă un comentariu şi subscrie-te la horoscopul omgnews.ro!

© Copyright 2015 Alexandra.S – exclusiv pentru omgnews.ro