Horoscop

Horoscop 2 – 8 Martie 2015

Acest horoscop, oferit în exclusivitate pentru omgnews.ro, este studiat prin intermediul sistemului Placidus. Acesta este cel mai utilizat sistem în astrologia occidentală modernă deoarece oferă o gradare egală a caselor, zodiilor, planetelor şi celorlate informaţii necesare pentru a calcula influenţa plantelor asupra noastră.

Pentru a alunga orice urmă de îndoială asupra veridicităţii informaţiilor oferite mai jos, lasă un comentariu cu data (zi/lună/an/ora aproximativă) şi locul naşterii pentru a primi detalii personalizate asupra horoscopului tău şi nu numai.

Berbec – Viaţa sentimentală se va complica puţin în această săptămână. Din fericire pentru tine, vei avea parte de ajutor cosmic, doarece Jupiter şi Uranus vor forma un aspect favorabil până miercuri.
Atunci când crezi că lucrurile vor merge mai bine, o situaţie neobişnuită îţi va da bătăi de cap.
Te vei autosugestiona către perfecţiune, având o nevoie emoţională să faci ordine în viaţa personală.

Taur – Când vine vorba de viaţa sentimentală, ai grijă să nu ţii prea multe lucruri doar pentru tine. Într-o relaţie e nevoie de doi. Datorită comportamentului secretos vei declanşa probleme de încredere şi insecuritate. Totul ţine de decizia ta de a spune ce ai pe suflet sau vei suferi consecinţele.

Gemeni – Sunt şanse mari să te găseşti într-o situaţie nefavorabilă în această săptămână. Cel mai bun lucru pe care a-i putea să-l faci este să nu intervii în viaţa personală a prietenilor sau orice altă dramă legată de viaţa ta socială. Salvează-te de dureri de cap şi evită implicarea în ceva mai mult deoarece deja ai destul bagaj în zilele ce urmează. Învaţă să le separi!

Rac – O luptă pentru putere în materie de ceea ce vrea inima şi ceea ce creierul îţi spune că e bine să faci. Posibile altercaţii cu cineva apropiat ce te vor face să-ţi pui la îndoială deciziile. Mare grijă cu abordarea acestei situaţii!

Leu – Există posibiltatea ca ceva nou şi interesant să se transforme într-un câmp de luptă. Se pare că eşti în căutare de noi moduri de a-ţi condimenta viaţă amoroasă. Mare grijă, este posibil ca această abordare să creeze anumite discuţii neplăcute.

Fecioară – Deşi devotamentul tău este mai mult decât vizibil în această săptămână, se pare că sunt mari şanse să fii susceptibil în ceea ce priveşte vulnerabilitatea. Pe de o parte, vei dori să-ţi arăţi admiraţia şi atracţia emoţională şi spirituală însă pe de altă parte, intensitatea cu care îţi vei arăta emoţiile ar putea crea un zid săptămâna viitoare.

Balanţă – Viaţa ta amoroasă este pe jar în această săptămână şi va trebui să te asiguri că nu va creşte de la o mică flacără la explozibil. Atât tu cât şi cineva apropiat veţi încerca să evitaţi o situaţie neplăcută pentru ambii. Încearcă o abordare cu cu mai multă atenţie pentru a face dragoste şi nu război. Ignorarea subiectului nu va face decât să adauge combustibil pe focul deja aprins. Fii pregătit pentru orice.

Scorpion – Evită pe cât posibil să îmbini viaţa personală cu cea a carierei. Chiar dacă simţi că sentimentele stau să-ţi sară din piept te-ai putea trezi într-o poziţie compromiţătoare. Dacă nu te controlezi sunt mari şanse că săptămâna viitoare totul să-ţi explodeze în faţă.

Săgetător – Dragostea este ceva excitant, însă înainte să-ţi dai seama, poţi să ajungi de la zburatul pe nori într-o poveste de dragoste cu final tragic. Fără îndoială, săptămâna aceasta va fi plină de pasiune, însă învaţă să o consumi într-un mod sănătos. Puţin timp doar pentru tine nu ar strica.

Capricorn – Încearcă să-ţi ţii prietenii departe de familie săptămâna aceasta. Acum totul pare liniştit, însă înainte de a spune că ai o familie fericită, una dintre rudele tale s-ar putea să facă puţin zgomot despre viaţa ta personală. Dacă te întâlneşti cu cineva nou, încearcă să eviţi discuţiile personale pe cât posibil.

Vărsător – Vei avea tendinţa să-ţi declari brusc sentimentele pentru cineva, însă de îndată ce cuvintele vor ieşi din gură ta s-ar putea să regreţi. Fie obiectul afecţiunii tale nu ţi le împărtăşeşte, ori modul în care ai ales să ţi le exprimi a venit ca un şoc pentru acea persoană.
Nu arăta atât de mult atât de repede.

Peşti – S-ar putea ca o sumă de bani să apară brusc. Vor apărea persoane ce vor încerca să te manipuleze să le oferi ajutor financiar, însă promisiunile nu vor fi îndeplinite şi acest lucru va crea resentimente în relaţia voastră. Nu trebuie să-ţi dovedeşti devotamentul prin a da bani în stânga şi în dreapta, iar în cazul în care cineva încearcă să-ţi spună altfel foloseşte-te de energia lunii pline din această săptămână să reconsideri această relaţie.