HoroscopȘtiri județul Timiș

Horoscopul succesului de Ziua Îndrăgostiţilor

Vezi ce-ţi rezervă astrele de Ziua Îndrăgostiţilor si nu numai. Începe săptămâna aflându-ţi atuurile personale în funcţie de zodie.

Berbec – Dacă eşti într-o relaţie lucrurile vor fi mai strânse ca niciodată, şi totul mulţumită Lunii Noi care va tranzita în zodia ta. Înainte de ziua specială va trebui să iei nişte decizii cruciale dacă vei dori să continui relaţia actuală sau nu.

Dacă eşti singur şi iubeşti lucrul acesta, mai multă putere pentru tine. Nu lăsa entuziasmul şi impacienţa să-ţi determine deciziile. În loc să te pregăteşti pentru un restaurant fastuos, decizia cea mai potrivită va fi o atmosferă intimă cu o cină pregătită acasă.
Atuul tău: Entuziasmul. Ceilalţi vor primi o doză de vitalitate fiind în preajma ta. Ce poate cântări mai mult decât beţia entuziasmului?

Taur – Anul acesta vei avea cele mai frumoase momente deoarece vei avea acces la nelimitate oportunităţi. Şanse destul de mari pentru întâlniri romantice aşa că ţine-ţi inima deschisă, pumnii strânşi şi aşteaptă ca lucrurile să se întâmple.
Dacă nu ai avut norocul să găseşti pe cineva special până acum, poţi oricând să petreci Ziua Îndrăgostiţilor la spa. Fii propriul tău partener şi oferă-ţi cele mai frumoase daruri. Invită un prieten apropiat şi petreceţi timpul împreună.
Atuul tău: Zâmbetul. Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.

Gemeni – Încearcă să nu-ţi faci prea multe activităţi de Valentine’s Day. E timpul pentru simplitate şi comfort. Ar fi momentul să-i laşi pe ceilalţi să vorbească de data asta. Emoţiile nu sunt uşor de pus în cuvinte aşa că lasă-le să se vadă pe faţă. Acum este momentul să te decizi ce anume doreşti de la o relaţie. Ai răbdare şi las-o mai uşor cu activităţile.
Dacă simţi nevoia să-ţi suni prietenii şi să te plângi că te simţi singur încearcă, însă evită să-ţi suni fosta iubire. Emoţiile tale sunt volatile momentan.
Atuul tău: Conexiunile tale. Tu introduci persoanele între ele, păcat că nu poţi face asta şi pentru tine.

Rac – Emoţiile asociate cu această sărbătoare vor fi mai puternice anul acesta. Luna este în semnul tău sentimental, ceea ce poate provoca nesfârşite lacrimi. Pot fi asociate cu amintirile unei iubiri pierdute. E timpul să treci peste şi să plănuieşti ceva special, poate o cină pregătită acasă alături de cineva special. Încrederea e foarte importantă pentru a-ţi putea deschide inima.
Atuul tău: Ospitalitatea. Le dai altora un sens de aparţinere.

Leu – Luna în Rac nu o să-ţi dea cea mai bună stare ci una potrivită pentru o seară mai intimă într-un loc în care în mod obişnuit nu ai merge. În loc de a apărea ca o persoană puternică şi sexy, va fi mai comfortabil pentru tine să fii genul de persoană iubitoare şi amabilă.
De Ziua Îndrăgostiţilor vei întâmpina dificultăţi în relaţii pe care nu le vei trata ca o prioritate.
Chiar dacă nu eşti într-o relaţie, tot ai putea împrăştia bucurie. Oferă-te să fii dădacă pentru copii prietenilor, aşa ei îşi pot petrece ziua împreună şi tu te poţi distra alături de cei mici.
Atuul tău: Creativitatea. Capturezi imaginaţie.

Fecioară – Poate suna nebunesc, însă ziua perfectă pentru tine de Valentine’s constă în a ordona şi curăţa spaţiul personal. În chart-ul tău nu apar nici o Lună Nouă aşa că te poţi aştepta ca lucrurile să se întâmple în ritmul lor. Pe planul relaţional lucrurile pot deveni emoţionale şi, fiind cea mai delicată zodie, te-aş sfătui să eviţi autocompătimirea.
Deşi este o zi a îndrăgostiţilor, te-ai bucura mai mult dacă ai petrece-o alături de prieteni. Dragostea nu este doar pentru cupluri aşa că organizarea unui eveniment cu prietenii ar putea fi o modalitate de a le arăta aprecierea.
Atuul tău: Cultivarea. Inspiri oamenii să devină mai buni.

Balanţă – Eşti cea mai indicată persoană pentru a avea o zi de neuitat de Valentine’s. Când vine vorba de relaţii ai noroc.
A fi singur nu e uşor pentru tine. Dacă începi să-ţi plângi de milă gândeşte-te că sunt alţii care o duc mult mai prost ca tine. Ai putea încerca să faci muncă voluntară la un azil, biserica şi de ce nu spital.
Atuul tău: Tactul. Oamenii se simt importanţi în preajma ta deoarece îi tratezi pe toţi cu egalitate.

Scorpion – Iubeşti intriga şi bârfa te amuză teribil. Ziua dragostei îţi va cultiva potenţialul de a deveni un partener stabil. Mari şanse ca ceva special să se întâmple, mai ales acum când Jupiter are tranzite favorabile în chart-urile tale. Ai grijă cu încăpăţânarea, deoarece ar putea să îţi cauzeze ceva probleme emoţionale.
Atuul tău: Romantismul. Lumea este mai vie când îţi împărtăşeşti experienţele.

Săgetător – Reîncarcă-ţi bateriile şi programează-ţi o excursie pe distanţă scurtă. Nu trebuie să fie ceva elaborat, chiar şi o mini excursie la mall ar fi potrivită. Sună un prieten şi încercaţi să faceţi din această zi una plină de amintiri frumoase.
Oportunităţi nelimitate pe plan sentimental, motive să zâmbeşti aşa bucură-te din plin.
Atuul tău: Optimismul. Arăţi cum lucrurile pot deveni mai bune.

Capricorn – Dorinţa de a avea success este irezistibilă pentru mulţi şi energia debordantă pe care o afişezi atrage foarte multe persoane. Nu ar fi o idee rea să te duci la cinema cu prietenii, aveţi şansa de a afla mai multe despre BDSM având în vedere că 50 Shades rulează în cinematografe.
Aşteptările tale romantice şi dorinţele prind formă azi. Acum ai surplusul de energie necesar. Fii sigur de ceea ce-ţi doreşti şi începe să-ţi exprimi părerile. Oportunitate mare pentru tine să înveţi lucruri noi.
Atuul tău: Ajutorul. Aduci resursele ca lucrurile să se poate adeveri.

Vărsător – Tu deja ştii că Ziua Îndrăgostiţilor este o metodă de marketing pentru magazinele de flori, felicitări şi cadouri.
Venus îţi pavează calea pentru întâlniri romantice sau amicale, aducând cu ea noroc în dragoste. Vestea bună este că ai atât de multe tranzite positive încât aş sugera să-ţi pui centura şi să te bucuri de călătorie.
Atuul tău: Filantropia. Le arăţi celorlalţi cum pot oferi.

Peşti – Astăzi este ziua când calităţile tale ies în evidenţă. Fii plin de compasiune faţă de cineva care are nevoie şi oferă-le sprijinul tău ajutându-i să-şi găsească calea. Lucrurile astea vin natural, fiindu-ţi uşor să vezi lucrurile într-un mod optimist.
Eşti mai visător din fire aşa că e posibil să ai tantrumuri faţă de partener. Mare grijă cum porţi discuţiile deoarece ai tendinţa de a suna agresiv.
Atuul tău: Afecţiunea. O îmbrăţişare a ta e cea mai bună medicină.

Happy Valentine’s Day pentru cei ce sărbătoresc ziua îndrăgostiţilor şi pentru cei ce sunt mai captivaţi de tradiţiile româneşti sărbătoare fericită de ziua moşilor!