Hoț de bani și de cai identificat de polițiștii din Sîngeorz- Băi

Polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz- Băi și ai Posturilor de Poliţie Rodna şi Ilva Mare,au facut cercetări în cadrul unor dosare de furt, rămase inițial cu autor necunoscut.

În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr, de 17 ani, din Rodna, care în perioada 19 iunie 2016-13 septembrie 2017, ar fi furat sume de bani și bunuri , dintr-un cabinet medical și mai multe locuințe din localitățile Ilva Mare și Rodna.

Polițiștii au mai descoperit  că tânărul ar mai fi furat și doi cai pe care polițiștii i-au recuperat și restituit proprietarilor.

Prejudiciul total cauzat este de peste 30000 de lei, fiind recuperat parțial.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă de către polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz- Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Post-ul Hoț de bani și de cai identificat de polițiștii din Sîngeorz- Băi apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More