Hoț de meserie. Un tânăr bistrițean a furat bani din mai multe restaurante, baruri și cafenele din oraș

La data de 15 iunie, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, în opt dosare de furt, înregistrate cu autor necunoscut, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în perioada 30 aprilie-6 iunie 2017, cel în cauză ar fi sustras bani și bunuri din incinta mai multor baruri, restaurante și cafenele, toate din Bistrița, profitând de neatenția personalului sau a clienților.

De asemenea, în aceeași perioadă, bărbatul este bănuit că ar fi sustras mai multe unelte electrice, dintr-o locuință situată în Bistrița, precum și un telefon mobil pe care i l-a încredințat un bărbat, pentru a-l folosi.
Prejudiciul, în valoare totală de 4130 lei a fost recuperat parțial.

Faţă de cel în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

ObservatorBN

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More