HOŢ GHINIONIST – Un român care a furat aproape o tonă de măsline a fost prins de poliţiştii spanioli în urma unui accident

HOŢ GHINIONIST Agitație mare la primele ore ale dimineții în centrul orașului Pilas, situat în apropiere de Sevilla.

Un autoturism Seat Toledo, cu geamuri fumurii, a lovit din greșeală stâlpii de protecție de pe trotuar.

Toată lumea a crezut că este vorba de un banal accident de circulație. Însă în momentul în care ușile acestuia s-au deschis, sute de kilograme de măsline s-au împrăștiat peste tot.

Polițiștii sosiți la scurt timp la fața locului au blocat traficul rutier, scrie Ştiri Diaspora.

Pe baza informațiilor obținute, dar și în urma verificărilor, au stabilit că proprietarul mașinii este un român, vinovat de producerea accidentului.

Polițiștilor li s-a părut suspect faptul că șoferul nu a putut explica proveniența sutelor de kilograme de măsline împrăștiate. Astfel l-au condus la secție pentru a da mai multe declarații.

Ulterior s-a aflat că un fermier a depus o plângere la poliție prin care reclama furtul a mii de kilograme de măsline.

Românul a recunoscut că împreună cu un complice, tot român, au sustras aproape o tonă de măsline dintr-unul din depozitele fermierului.

Cei doi au fost reținuți de polițiști.

Info

The post HOŢ GHINIONIST – Un român care a furat aproape o tonă de măsline a fost prins de poliţiştii spanioli în urma unui accident appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More