Hot specializat pe furtul din locuinte si societati comerciale prins de politisti la Sona

În dimineaţa zilei de 17 iulie 2017, în jurul orele 05.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona au fostsesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuinţă din Şona.

La scurt timp, poliţiştii Postului de Poliţie Şona l-au identificat pe M.I. de 19 ani din localitatea Şona, judeţul Alba, care a pătruns în gospodăria unui localnic prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului şi profitând de faptul că uşa de la casă era descuiată, a intrat şi a sustras dintr-un portmoneu suma de 150 lei.

Păgubitul este un bărbat (U.R.) în vârstă de 44 de ani.

În urma cercetărilor specifice, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale au stabilit că M.I. este autorul a altor trei furturi, dintre care două furturi comise din societăţi comerciale din municipiul Blaj (de unde a sustras suma de 399 lei) în data de 07 iunie 2017, respectiv în data de 08 iunie 2017, şi încă un furt dintr-o locuinţă din localitatea Cetate de Baltă, judeţul Alba, comis în data de 23 iunie 2017, de unde autorul a sustras suma de 1.400 lei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 18.07.2017 să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Informatia de Alba

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More