Hoțul care a furat un dolar va sta în arest preventiv treizeci de zile

Judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului din Mureș care la finalul săptămânii a intrat în casa unui sibian și a furat.

Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a pătruns sâmbătă într-un imobil ale cărui căi de acces erau neasigurate de pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Sibiu, de unde a sustras suma de 150 de euro, 1 dolar american și un telefon mobil.

Proprietarul imobilului împreună cu un martor au urmărit bărbatul în cauză și l-au prins la intersecția străzilor Negoiu cu Ștefan cel Mare.

Primul echipaj de intervenție sosit la fața locului a fost cel al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu care a identificat persoana în cauză și a condus-o la sediul Poliției Municipiului Sibiu.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Mureș.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

 

 

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More