ÎL CAUTĂ POLIŢIA / ACTUALIZARE – A lovit cu maşina o femeie pe trecerea de pietoni din Vişeu de Sus şi şi-a continuat drumul nestingherit. Poliţiştii l-au identificat şi a rămas fără carnet

ÎL CAUTĂ POLIŢIA Un accident de circulaţie s-a petrecut luni, 23 octombrie, în jurul orei 10.00, în Vişeu de Sus.

Şoferul unui autovehicul înmatriculat în Dâmboviţa nu a acordat prioritate de trecere unei femeie angajate în traversarea regulamentară a şoselei, pe loc marcat şi semnalizat corespunzător, pe care a acroşat-o.

Cel de la volan şi-a continuat drumul spre Vişeu de Jos, fără să îi pese de ce s-a întâmplat. Femeii i s-a făcut rău, un echipaj medical sosit la faţa locului i-a acordat primele îngrijiri medicale.

La scurt timp de la producerea accidentului autovehiculul cu numărul de înmatriculare DB-06-ZDR a trecut din  nou nprin zona unde a acroşat pietonul. Nici de această dată nu a oprit, el continuându-şi drumul spre Borşa.

Acum poliţiştii încearcă să îl identifice pe cel care se afla la volan şi să îl tragă la răspundere.

Dacă vedeţi vehicul din imaginea de mai sus anunţaţi imediat la 112.

ACTUALIZARE

Conform unor informaţii oficiale se pare că poliţiştii au identificat conducătorul auto. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate şi a fost sancţionat contraventional. Femeia acroşată nu a rămas internată la spital.

Sursă info și foto: Vasile Dale

The post ÎL CAUTĂ POLIŢIA / ACTUALIZARE – A lovit cu maşina o femeie pe trecerea de pietoni din Vişeu de Sus şi şi-a continuat drumul nestingherit. Poliţiştii l-au identificat şi a rămas fără carnet appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More