IMPACT VIOLENT – Patru răniţi într-un accident rutier la Coplean (VIDEO)

IMPACT VIOLENT Patru persoane au ajuns sâmbătă seară la Spitalul Municipal Dej în urma unui accident rutier pe DN1C în localitatea Coplean (judeţul Cluj).

În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau mai mulţi cetăţeni moldoveni, care a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau doi tineri din judeţul Sălaj. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, un pompier din Dej care se afla în timpul liber le-a acordat victimelor primul ajutor, scrie Dejeanul.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22:30 între localităţile Coplean şi Câţcău. Din primele informaţii, un autoturism Seat înmatriculat în judeţul Sălaj care circula pe direcţia Baia-Mare – Dej s-ar fi angajat în depăşirea unui autotren fără să se asigure, intrând în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Republica Moldova în care se aflau patru persoane.

În urma impactului extrem de violent, şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 19 ani din Căpâlna, şi pasagerul de pe locul din dreapta, în vârstă de 22 de ani, au suferit răni.

De asemenea, din microbuzul care se deplasa spre Franţa, au fost rănite două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani şi fiica lui de doar 10 ani.

Martor la întregul accident a fost un pompier din cadrul Detaşamentului de la Dej, aflat în timpul liber.

După ce a sunat la 112 pentru a cere ajutor, plt. maj. Radu Achimaş le-a acordat îngrijiri răniţilor folosindu-se de trusele medicale de prim ajutor aflate în autoturisme.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi echipajele de intervenţie care i-au preluat pe cei patru răniţi şi i-au transportat la Spitalul Municipal Dej.

Conform informaţiilor furnizate de dr. Mariana Baciu de la Substaţia de Ambulanţă Dej, rănile suferite de cele patru persoane nu le pun viaţa în pericol. Poliţiştii de la rutieră au deschis o anchetă în acest caz, urmând a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

info, foto şi video

 

The post IMPACT VIOLENT – Patru răniţi într-un accident rutier la Coplean (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More