In atentia Politiei Locale si RAR Prahova! Cine a dat ITP-ul acestui cazan pe roti?!

In atentia Politiei Locale si RAR Prahova! Cine a dat ITP-ul acestui cazan pe roti?!

Pare ireal ca intr-un oras sufocat de poluare, inca mai exista autovehicule care concureaza la limita cu o rafinarie, judecand dupa ce le iese pe teava de esapament!

 

Cu totii ne-am lovit in trafic de masini invaluite in fum gros, cu table ruginite, cu lumini de frana nefunctionale sau cu roti care stau sa sara de pe ax si care te fac sa te intrebi “cine i-o fi dat astuia ITP-ul?”.

Este si cazul dubei din imagine, marca Mercedes, apartinand firmei “RODI”, cu numar de inmatriculare PH-16-TUP, care, cu siguranta, n-ar fi primit niciodata legal avizul RAR pentru circulatia pe drumurile publice.

Masina a fost surprinsa in trafic duminica noapte, in jurul orei 23, in centrul Ploiestiului, lasand in urma un miros incredibil care i-a facut pe soferi sa-si inchida geamurile si ventilatia. Din cauza ca poza a fost facuta pe intuneric, nu se observa noxele care ieseau pe teava de esapament, dar asta se va confirma la o rasucire a cheii in prezenta unui reprezentant RAR.

“Astfel de “cazane” nu au ce sa caute pe strazi! Nu se poate sa omoram aerul din Ploiesti care este oricum irespirabil in unele momente ale zilei. Vreau sa stiu unde si-a facut revizia tehnica periodica acest sofer si cine este angajatul RAR care i-a dat avizul.”, este mesajul unui ploiestean care ne-a trimis imaginea pe adresa redactiei.

Ph-online.ro solicita Politiei Locale si RAR Prahova sa verifice situatia prezentata mai sus, dar si sa sporeasca verificarile din teren in vederea scoaterii din uz a autovehiculelor care depasesc normele legale de poluare.

Feed

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More