În Piatra-Neamț a fost deturnată o mașină care transporta gunoi

Este incredibil cum a fost deturnată o mașină de gunoi în Piatra-Neamț…

Marți, 6 iunie, în timp ce se deplasa pentru ridicarea gunoiului din cartierul Gara-Veche într-o zonă locuită predominant de populație de etnie rromă, o mașină de gunoi a firmei Brantner a fost blocată în trafic de cei care nu își plătiseră gunoiul. Odată blocată mașina de gunoi, cei responsabili de deturnare au adus și au aruncat în mașină sacii cu gunoi pe care-i adunaseră și pe care firma de salubritate nu-i mai ridica deoarece respectivii cetățeni nu plătiseră acest serviciu de foarte mult timp.

Să blochezi mașina de gunoi pe stradă pentru a-ți pune gunoiul în ea numai la Piatra-Neamț se putea întâmpla…

Cei de la firma care se ocupă de colectarea gunoiului și care au început o campanie de sistare a ridicării gunoiului de la rău-platnici sunt speriați de aceste ”atacuri”. Chiar și în această dimineață un lucrător de pe o mașină care colectează gunoiul a sunat la poliție după ce a fost agresat de o persoană de la care nu a ridicat gunoiul din zona Subdărmănești din Piatra-Neamț.

Parcă văd că vom ajunge ca la Piatra-Neamț mașinile de gunoi să meargă cu escortă de la poliție.

Iosub Robert

Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More