ÎN ZONA IMMUM – Pieton lovit de mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare

ÎN ZONA IMMUM   Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, în zona IMMUM. Din primele informații se pare că o persoană care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni a fost surprins și accidentat de un autoturism al cărui conducător auto nu i-a acordat prioritate de trecere.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la fața locului pentru a-i acorda victimei primul ajutor.

În ultimele 24 de ore, nu mai puțin de trei pietoni care traversau strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, au fost loviți de către autoturisme în Baia Mare și Baia Sprie. Din păcate, una dintre victime a decedat în urma impactului.

În urmă cu câteva ore, un alt accident de circulație a avut loc pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. Se pare că, în urma evenimentului rutier în care au fost implicate două autoturisme, o persoană a fost rănită, aceasta fiind preluată de către pompierii SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Sursă info: Vasile Dale

ActualMM

The post ÎN ZONA IMMUM – Pieton lovit de mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More