INCIDENT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – A vrut un moment de intimitate cu iubita lui minoră, dar a sfârșit prin a ajunge în comă la spital

INCIDENT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  Un accident ciudat a avut loc în această seară pe un deal din orașul Năsăud. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, în comă, după ce a fost rănit de propria mașină, care era să-l strivească. În momentul producerii accidentului, acesta căuta un loc pentru a petrece câteva momente de intimitate cu iubita sa. Neobișnuitul accident s-a produs cu doar jumătate de oră înainte de miezul nopții, în orașul Năsăud, pe Valea Podului, o străduță abruptă și îngustă, care nu poate fi parcursă decât cu o mașină de teren, conform Bistrițeanul.ro.

În autoturism se afla un tânăr de 19 ani la volan și în dreapta iubita sa, o minoră de clasa a IX-a. Cei doi voiau să ajungă pe vârful dealului, pentru a avea parte de câteva momente de intimitate.

La un moment dat, din cauza terenului accidentat autoturismul nu a mai putut să înainteze.Tânărul a încercat să urnească autoturismul însă acesta a patinat și l-a prins între mașină și marginea drumului, care a pus presiune pe torace și i-a oprit inima.

Iubita tânărului a început să strige după ajutor, iar la scurt timp a apărut în zonă o femeie care locuia în zonă. Imediat ce a văzut că a apărut femeia, iubita tânărului a fugit.

Văzând că nu reușește să îl elibereze pe tânăr, femeia a început și ea să strige după ajutor. În apropiere se aflau doi bărbați, care au auzit strigătele femeii și au ajuns la fața locului, eliberându-l pe tânăr.

„Când am coborât de la deal mașina era de-a latul drumului. Celălalt băiat a băgat un par sub mașină și am ridicat mașina și un alt bărbat l-a scos. Când am venit noi era singur la mașină, am înțeles că mai era o copilă, dar noi n-am găsit-o acolo”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro unul dintre bărbații care l-a ajutat pe tânăr.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

The post INCIDENT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – A vrut un moment de intimitate cu iubita lui minoră, dar a sfârșit prin a ajunge în comă la spital appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More