INCIDENT ÎN CONSTANȚA – Polițist lovit cu mașina de un șofer în timp ce încerca să-l oprească pentru control

INCIDENT ÎN CONSTANȚA  Un polițist din Ostrov a ajuns la spital întrucât a fost lovit de un autoturism, în timp ce se afla la serviciu.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 septembrie, în jurul orei 20.30, un autovehicul a fost tras pe dreapta în vederea efectuării unui control specific. Numai că şoferul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice și a refuzat să coopereze, menționează replicaonline.ro.

Mai mult, șoferul a accelerat şi l-a accidentat pe poliţist. Victima a fost transportată la spital, având un membru inferior fracturat. Din fericire, se află în afara oricărui pericol.

În urma evenimentului polițiștii au desfășurat o acțiune de amploare, iar suspectul a fost prins. Momentan șoferul este cercetat pentru ultraj, urmând a se stabili cu exactitate încadrarea juridică.

Sursă info.

The post INCIDENT ÎN CONSTANȚA – Polițist lovit cu mașina de un șofer în timp ce încerca să-l oprească pentru control appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More