INCIDENT LA GHERLA – A lovit cu maşina o pompă într-o benzinărie, apoi a dispărut (VIDEO)

INCIDENT LA GHERLA Un şofer care a intrat să facă plinul la o benzinărie de la ieşirea din Gherla, de pe strada Clujului, a dispărut într-o clipită, după ce a lovit o pompă.

Evenimentul s-a produs duminică dimineaţa, în jurul orei 10.00. Şoferul venise dinspre Gherla, a intrat în benzinărie, iar la un moment dat a efectuat o manevră de mers cu spatele. Maşina a lovit o pompă de motorină, pe care a pus-o la pământ, scrie Gherla Info.

Cel mai probabil şoferul s-a speriat, a efectuat un viraj rapid şi a încercat să iasă din benzinărie printre doi stâlpi de fier.

Pe unul l-a mutat din loc, iar în urma manevrei, cel mai probabil şi-a spart şi oglinda, mărturie fiind cioburile rămase pe jos.

A fost anunţată poliţia, care a făcut constatări la faţa locului. Acum şoferul vinovat, care conducea o maşină înmatriculată în judeţul Alba, este căutat pentru recuperarea pagubei.

citeşte şi ATAC MAFIOT – Un bolid de peste 130 de mii de euro a fost incendiat în toiul nopţii

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată că şoferul s-a îndreptat la plecare tot spre Gherla.

Info, foto şi video

citeşte şi INCIDENT DRAMATIC LA SIBIU – O fetiţă de doi ani a murit pe loc, lovită de un cal

The post INCIDENT LA GHERLA – A lovit cu maşina o pompă într-o benzinărie, apoi a dispărut (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More