INCIDENT MUȘAMALIZAT? – Soția primarului din Baia Sprie ar fi fost implicată într-un accident rutier, în timp ce conducea o mașină a Primăriei, în urma căruia ar fi rezultat o victimă

INCIDENT MUȘAMALIZAT?  Incident tinut sub pres de autoritatile din Maramures. Conform unor surse autovehiculul Primariei Baia Sprie ar fi fost implicat intr-un accident rutier in data de 14 septembrie 2017.

Aceleasi surse sustin ca ar fi fost si victime: o tanara din Baia Sprie, care nu a ajuns la spital si care nu a depus nicio plangere.

Marea problema ramane insa: cine a condus autovehiculul Primariei Baia Sprie. Asta in conditiile in care primarul Birda Sebastian Alin era la o slujba de pomenire a arhimandritului Iustin Pârvu și a tuturor celor care au fost prigoniți și siliți la muncă silnică și exterminare de către regimul comunist.

Surse ale VasileDale.ro sustin ca la volanul masinii Primariei Baia Sprie era sotia primarului, Cristina Pop (numele de fata). Se pare ca in scurt timp dupa producerea evenimentului rutier, autovehiculul a fost dus la un atelier privat unde ar fi fost reparat fara ca politia sa intervina in niciun fel.

Marea problema ramane insa: ce cauta sotia primarului la volanul autoturismului unei institutii publice pe care nu avea niciun drept sa o conduca?

 

Sursă info și foto: VasileDale.ro.

The post INCIDENT MUȘAMALIZAT? – Soția primarului din Baia Sprie ar fi fost implicată într-un accident rutier, în timp ce conducea o mașină a Primăriei, în urma căruia ar fi rezultat o victimă appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More