DivertismentȘtiri județul Olt

Incidentul OZN de la Roswell, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE (VIDEO)

Roswell

Ufologul Tom Carey a declarat, la sfârșitul anului trecut, că a primit de la un agent al serviciilor secrete americane, care a fost operativ în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, mai multe fotografii între care una cu un extraterestru, făcută probabil după autopsia acestuia în faimoasa şi mistrioasa Area 51 din Nevada, SUA.

În urma verificărilor, s-a constatat că fotografia cu pricina afost realizată în 1947, anul în care a avut loc incidentul Roswell, în care se presupune că în New Mexico s-a prăbuşit o navă spaţială extraterestră. Tom Carey ar fi  luat legătura cu istoricii Kodak pentru a i se confirma data la care a fost făcută fotografia.

“Interesant este faptul că filmul datează din 1947. L-am dus la Kodak, în New York, şi, într-adevăr este din acel an. Fotografiile sunt originale şi arată un extraterestru care a fost supus autopsiei. Capul lui este ca cel al unei insecte. Credem că, în momentul în care a fost făcută fotografia, cadavrul extratarestrului era îmbălsămat”, a declarat Carey.

Însă nu toată lumea crede că fotografia este autentică.

“De obicei, când oamenii se bat cu pumnii în piept că au găsit proba supremă a existenţei extratereştrilor, se dovedeşte exact contrariul sau se ajunge la o probă fabricată, extrem de îndoielnică”, a spus Nigel Watson, expert ufolog.

În 8 iulie 1947, Roswell Daily Record publica o ştire de presă trăsnet, conform căreia oficialii militari locali din oraşul Roswell au capturat o farfurie zburatoare pe terenul unei ferme din apropierea oraşului. După nici 24 de ore, autorităţile militare au dat presei un comunicat oficial în care precizau că “discul zburător” observat de martori era de fapt un balon meteorologic.