Incident pe B-dul Independentei: A sperat ca va gasi droguri. Si-a lovit victima cu pumnii si picioarele in fata, in plina strada

Agresiunea a fost facuta de un baiat care, deocamdata, nu se afla la varsta majoratului. Acesta a ajuns in arest pentru 30 de zile. Adolescentul este acuzat si cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Decizia data de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Baia Mare a fost si motivata. Va redam mai jos, o parte din cele retinute de magistrat in decizia luata.

„(…) la propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, arestarea preventiva, pe timp de 30 zile, a inculpatului minor L.T., fara antecedente penale, cercetat sub acuzatia de savarsire a infractiunii de talharie, prevazuta de art. 233 Cod penal, cu aplicarea art. 113, alin.3  din Codul penal.

Pentru a dispune arestarea preventiva, judecatorul de drepturi si libertati a retinut ca, in cauza, exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea rezonabila in sensul ca, la data 22 iunie 2017, in jurul orei 17:00, aflandu-se pe B-dul Independentei din Municipiul Baia Mare, inculpatul L.T., impreuna cu inculpatul N.J. – A. au exercitat acte de violenta asupra persoanei vatamate S.G., aplicandu-i  lovituri cu pumnii si picioarele la nivelul fetei, trunchiului, membrelor superioare si inferioare.

Persoana vatamata S.G. a suferit leziuni vindecabile in 7-8 zile de ingrijiri medicale”, a comunicat Judecatoria Baia Mare.

In acelas comunicat se mai precizeaza faptul ca, dupa comiterea agresiunii minorul L.T. i-a solicitat persoanei vatamate sa scoata toate bunurile pe care le are in buzunare, deoarece spera sa gaseasca substante  din categoria drogurilor. Pentru ca nu a gasit ceea ce cauta, tanarul a deposedat victima de telefonul mobil, marca Samsung Galaxy S6.

In fata instantei, agresorul a recunoscut infractiunea facuta de el. In acest context, baiatul a fost trimis dupa gratii. Impotriva masurii arestarii preventive dispuse de judecatorul de drepturi si libertati, acesta nu a facut contestatie.

Anamaria AVRAM

The post Incident pe B-dul Independentei: A sperat ca va gasi droguri. Si-a lovit victima cu pumnii si picioarele in fata, in plina strada appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More