Înregistrare revoltătoare! Medic ploieștean, umilit de șefa sa: “Ești un rahat de om, marș afară!” (AUDIO)

Site-ul Ph-online.ro a publicat, duminică, o înregistrare revoltătoare din Spitalul Municipal Ploiești.

Șefa secției Interne, Creola Crăciun, l-a chemat la “raport” pe un medic ploieștean hematolog Radu Crăciun, după ce acesta din urmă a avut îndrăzneala să “se plângă presei”.

Scena uluitoare s-a petrecut în urmă cu o săptămână și a avut loc în biroul Creolei Crăciun.

ATENȚIE, LIMBAJ LICENȚIOS!

Directorul medical al Spitalului Municipal Ploiesti susține, potrivit unui drept la replică publicat de ph-online.ro, că acest conflict “a fost semnalat Comisiei de Etică, care va analiza evenimentul produs și va dispune măsuri”.

“Comisia de Etica a fost sesizată de către conducerea spitalului (…). Nu a existat nici reclamație din partea Dr. Crăciun Radu către conducerea spitalului în acest sens.

Menționam că evenimentul relatat este regretabil atât pentru cei doi medici cât și pentru Spitalul Municipal în cadrul căruia salariații dau dovadă de comportament corespunzător unei instituții sanitare”.

Vezi și Scrisoarea unui medic pentru pacienții săi: Nu vă lua nimeni banii de plăcere, inteligenților. Vi-i lua de nevoie. Că și medicul mănâncă, se pișă și se cacă

La moda in minunata noastra tarisoara sunt postarile pe Facebook sau pe blog, de la Presedinte, la ultimul posesor de smartphone, toti cetatenii sunt apti si vor sa fie bagati in seama de societate. Li se pare cumva ca gestul lor e aidoma unei nesupuneri civice, dar, pana la urma, nu reusesc decat sa agite apele internetului, unde reusesc sa concentreze dezbateri aprinse, dar doar la nivel de tastatura.

In luminile rampei apare scrisoarea unui medic catre pacientii sai…. Un tanar medic de la un spital din Galati tine sa transmita de pe blogul un mesaj imberb adresat pacientilor sai, cei care s-au plans ca au dat mita doctorilor. “Nu va lua nimeni banii de placere, inteligentilor. Nu va obliga sa ii dati si daca vi-i lua, vi-i lua de nevoie. Ca si medicul mananca, se pisa si se caca, exact ca si voi. Si el are nevoie de un moment de relaxare”! Citește articolul…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More