INTERNAT LA PSIHIATRIE – Un întreg cartier din Năsăud, terorizat de un tânăr cu probleme psihice

INTERNAT LA PSIHIATRIE  De mai bine de o lună, un tânăr de 28 de ani din Sîngeorz-Băi, care-și face veacul în cartierul năsăudean Lușca, terorizează populația din zonă. Ieri, acesta a ajuns la psihiatrie, după ce ar fi furat un steag de pe un stâlp.

Din luna mai a acestui an, Rudy Drăgan, un tânăr de 28 de ani din Sîngeorz-Băi terorizează populația din cartierul năsăudean Lușca. În cele din urmă acesta a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde va rămâne o perioadă, scrie Bistrițeanul.ro.

„De aproape o lună de zile, o persoană cu dizabilități bagă spaima și frica în copii și femei, agresându-i fizic și verbal”, a precizat într-un mesaj trimis pe mesageria privată a ziarului Bistrițeanul.ro o persoană care locuiește în zonă.

Situația este confirmată și de autoritățile locale, care s-au trezit ieri că individul a furat un steag de pe un stâlp și a vrut să decoreze casa fratelui său cu noua achiziție. Se pare că bărbatul are antecedente penale, fiind eliberat de curând din penitenciar.

„În momentul de față e la Spitalul de Psihiatrie. Ne temem să nu îi dea drumul mai repede. Căutăm o soluție să îl țină acolo mai mult. Acum a ieșit din închisoare, după vreo 7 ani în detenție, din câte am înțeles. A luat un steag de pe un stâlp, de pe strada George Coșbuc. S-a făcut notă de constatare, iar colegul de la Poliția Locală l-a surprins pe casa fratelui său montând steagul furat. Prezintă un real pericol și pentru el și pentru restul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro viceprimarul Dorin Vlașin.

În ultima lună, bărbatul a fost sancționat contravențional de nu mai puțin de 8 ori. Acesta este cercetat penal și pentru lovire sau alte violențe.

„Un bărbat de 28 de ani din Sîngeorz-Băi a fost sancționat contravențional de 8 ori începând cu luna mai a acestui an pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. De asemenea, acesta este cercetat penal ca urmare a unor sesizări de lovire sau alte violențe și amenințare. În cursul zilei de ieri a fost prezentat medicului psihiatru pentru investigații de specialitate, care a decis internarea bărbatului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Sursă info și foto.

The post INTERNAT LA PSIHIATRIE – Un întreg cartier din Năsăud, terorizat de un tânăr cu probleme psihice appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More