Știri județul Covasna

ISU Covasna a fost solicitat să intervină în zeci de situații de urgență, în câteva zile

sursa

În perioada 28.12.2018 – 02.01.2019 subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost solicitat să intervină în 50 situaţii de urgenţă.

Conform informațiilor transmise joi, de reprezentanții ISU Covasna, s-a acţionat pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Araci. În urma evenimentului nu  fost înregistrate pagube materiale mari, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic provenit de la un coş de fum deteriorat, necurăţat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

„Pe această cale, facem un nou apel la populaţie să îşi verifice mijloacele de încălzire şi să le întreţină cu personal calificat. ”- au transmis reprezentanții ISU Covasna.

Potrivit aceleiași surse, paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală de urgenţă în 44 de cazuri, din acestea trei fiind accidente rutiere. Echipajele de căutare-salvare din cadrul subunităţilor au participat în această perioadă la 5 misiuni de căutare a persoanei dispărute.

Cu ocazia jocurilor de artificii din noaptea de Revelion, echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului pompieri Sfântu Gheorghe au asigurat măsuri de supraveghere şi intervenţie de la faţa locului- a informat ISU Covasna.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail