JAF DE SUTE DE MII DE EURO ÎN BUCUREŞTI – Dintr-un apartament s-au furat mai multe bijuterii şi ceasuri de 300.000 de euro

JAF DE SUTE DE MII DE EURO Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, luni, după ce a furat mai multe bijuterii şi ceasuri în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro din apartamentul unei femei din Sectorul 1 al Capitalei, anunţă Poliţia Capitalei.

 Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că o rudă a persoanei angajate de proprietara apartamentului să aibă grijă de casă cât timp ea a fost plecată în străinătate a furat mai multe bijuterii şi ceasuri în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, scrie News.

Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, cu antecedente penale, care a vândut bunurile furate unui alt bărbat, pentru suma de 10.000 de lei.

Ulterior, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul celui din urmă, unde au fost găsite un ceas şi mai multe bijuterii. De asemenea, au fost recuperate şi bijuteriile amanetate la o societate din Sectorul 5 al Capitalei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în proporţie de 60 %, precizează Poliţia Capitalei.

citeşte şi ACTUALIZARE/ACCIDENT GRAV PE DN 1C – A ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un cap de pod. O persoană a decedat

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie şi Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru furt calificat, iar bărbatul se află în arest preventiv.

info

The post JAF DE SUTE DE MII DE EURO ÎN BUCUREŞTI – Dintr-un apartament s-au furat mai multe bijuterii şi ceasuri de 300.000 de euro appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More