JOI: Simulare de ACCIDENT la Alba Iulia. Exerciţiu al echipajelor ISU şi altor forţe de intervenţie

Forţele de intervenţie ISU Alba, alături de alte echipaje, vor interveni, joi, de la ora 11.00, la Alba Iulia, în cadrul unui exerciţiu de acţiune în cazul unui accident pe timpul transportului de substanţe periculoase. Simularea se desfăşoară pe strada Livezii din municipiu.

În zona exercițiului, circulația rutieră va fi restricționată temporar, autovehiculele fiind dirijate de către polițiști.

În scenariul „Exercițiului cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de accidente pe timpul transportului substanțelor periculoase, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui accident rutier, în care sunt implicate o autocisternă încărcată cu amoniac și două autoturisme, în urma căruia rezultă mai multe victime și o poluare accidentală.

Vor participa la exercițiu reprezentanţi ai Instituției Prefectului Județul Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Comitetului Local pentru Situații de Urgență și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia, Serviciului Județean de Ambulanță Alba, Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, Poliției Locale Alba Iulia, Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Alba.

foto: arhivă

Alba24

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More