Jojo are probleme cu fetița. „Mi-a fost tare greu s-o văd cum suferă”

Jojo are probleme cu fetița. „Mi-a fost tare greu s-o văd cum suferă”

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a avut de tras cu fiica ei, Zora, care a răcit.Jojo este o actriță și cântăreață de la noi, cunoscută încă de pe vremea când era doar o adolescentă.

 

 

 

Actrița, care are o relație cu actorul Paul Ipate, este mămica a doi copii, un băiat pe nume Achim și o fetiță, Zora, care a venit pe lume în luna ianuarie a acestui an.

Zilele acestea, din cauza schimbării bruște a vremii, familia vedetei a răcit, inclusiv micuța Zora, lucru care i-a cam dat bătăi de cap lui Jojo.

„Ufff…. cu ce să încep? O ținem așa de vreo 4 zile…
Am răcit toți. Eu, Achim și Zori. Slavă Domnului că nu a răcit și Paul, pentru că măcar unul dintre noi s-a simțit bine că să fie mai mult de ajutor.
La Achim răceală s-a manifestat mai ușor de data aceasta.
Zora însă, în ziua în care și-a dat seamă că nu poate respira a avut un șoc. A plâns mult pentru că nu înțelegea ce i se întâmplă. Una dintre probleme a fost că și eu mă simțeam groaznic de rău. Însă am lăsat deoparte starea mea, și, deși nu a fost simplu deloc, m-am ocupat de zânuță”, a explicat Jojo.

Feed

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More