Judecătoarea Daniela Griga a murit într-un accident rutier

În weekendul care a trecut, judecătorul clujean Daniela Griga a murit după ce în urmă cu câteva zile a fost victima unui accident rutier. Judecătoarea Daniela Griga, de la Curtea de Apel Cluj, circula într-un autoturism, pe direcția Sibiu-Cluj Napoca. La un moment dat, din cauza unor lucrări de reabilitare a șoselei de viteză, mașina în care se afla judecătoarea Griga a oprit regulamentar. Potrivit evz.ro, din spate circula cu viteză un autotren care nu a văzut că mașina este oprită și a intrat direct, în partea din spate a acesteia.

Ceasul rău a făcut ca în momentul în care mașina era oprită, judecătorul și-a desfăcut centura de siguranță pentru a lua un obiect de pe bancheta din spate. Exact atunci a avut loc accidentul. În urma impactului, șoferul mașinii în care se afla Daniela Griga a scăpat cu răni mai ușoare. În schimb, magistratul a a fost transportat la spital în stare de comă profundă și a decedat în cursul zilei de sâmbătă.

Post-ul Judecătoarea Daniela Griga a murit într-un accident rutier apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More