JURNALIST AGRESAT – Un bărbat a fost lovit de paznicii unui mall care încercau să ascundă un accident în timpul furtunii de duminică

JURNALIST AGRESAT Agresat în timp ce îşi făcea meseria. I s-a întâmplat unui jurnalist din Deva, chiar în timpul uriaşei furtuni de duminică.

Bărbatul a fost lovit de paznicii unui mall care încercau să ascundă faptul că o femeie a fost lovită grav de un panou publicitar chiar în faţa complexului.

Bruscat de agenţii de pază ai centrului comercial din Deva, reporterul încearcă să-şi recupereze un pantof care i-a căzut în altercaţie, scrie Observator.

Jurnalistul se îndepărtează, dar este urmărit în continuare de agenţii de pază.

Agenţii au încercat să îl împiedice pe jurnalist să filmeze un incident petrecut în parcarea complexului.

În timpul furtunii de duminică, o femeie de 63 de ani a fost rănită grav de un panou publicitar din faţa mall-ului. Reporterul a depus plângere la poliţie.

“Colegii mei au întocmit un dosar de cercetare penală de purtare abuzivă, umând ca în urma probatoriului să se ia măsuri faţă de persoanele care vor fi considerate vinovate de săvârşirea acestei infracţiuni”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, de la IPJ Hunedoara.

Colegii victimei vor să tragă un semnal de alarmă, pentru ca o astfel de atitudine agresivă să nu se mai repete.

Reprezentanţii mall-ului au fost contactaţi de către jurnaliştii de la Hunedoara Liberă, însă până acum nu au primit niciun răspuns.

Info

citeşte şi NOI PROTESTE VIOLENTE ÎN SUA – Polițiștii americani, acuzați din nou că folosesc excesiv forța

VESTE DE LA GUVERN – Ministrul Finanțelor vrea să se asigure că salariile din mediul privat nu se vor micșora odată cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat

The post JURNALIST AGRESAT – Un bărbat a fost lovit de paznicii unui mall care încercau să ascundă un accident în timpul furtunii de duminică appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More