L-a ucis în bătaie pentru 100 de lei si un aragaz cu butelie

Un tânăr dintr-un sat din Alba a fost arestat preventiv după ce, pe fondul consumului de alcool şi în scopul restituirii unei pretinse datorii de 100 de lei, a ucis în bătaie un alt bărbat, după care a furat din containerul unde acesta locuia un aragaz cu butelie.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Iacob Florin, în vârstă de 30 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Ulterior, la propunerea procurorului, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.
În fapt, s-a reţinut că, pe fondul consumului excesiv de alcool şi în scopul restituirii unei pretinse datorii de 100 de lei, inculpatul s-a deplasat, vineri, pe o păşune situată pe raza administrativă a comunei Jidvei, unde se afla un container folosit cu destinaţie de locuinţă de către victimă. Tânărul a pătruns fără drept în acest adăpost, pe uşa de acces, care era deschisă, şi a solicitat victimei remiterea sumei de 100 de lei. ‘În momentul în care aceasta i-a răspuns că nu are de unde să îi dea banii, a început să o lovească în mod repetat şi cu intensitate, cu pumnii în zona feţei, până când victima a căzut pe podeaua containerului, apoi a târât-o afară, continuând să o lovească cu pumnii, exercitând totodată şi o comprimare asupra gâtului. Victimei i s-au pricinuit leziuni care au avut legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul’, susţin procurorii.
Ulterior, inculpatul a luat din container mai multe bunuri aparţinând victimei, respectiv un aragaz cu butelie, în scopul însuşirii pe nedrept.
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale, menţionează sursa citată.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Alba şi Secţiei 6 de Poliţie Rurală Jidvei.

Post-ul L-a ucis în bătaie pentru 100 de lei si un aragaz cu butelie apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More