Lacrimi şi durere la înmormântarea tânărului mort în accidentul de la Dealu Mare – VIDEO

sursa

Lacrimi şi durere la înmormântarea tânărului mort în accidentul de la Dealu Mare – VIDEO

Sute de oameni, prieteni, rude şi cunoştinţe l-au condus duminică pe ultimul drum pe tânărul de 27 de ani, care a murit în accidentul de la Dorohoi.

Nicolae Gabură a fost înmormântat ieri în cimitirul din Darabani. O mare de lacrimi a curs pentru tânărul plecat de pe pământ mult prea devreme. “Doamne ce jale”, “Vino acasă” , “Doamne ai milă de sufletul lui şi mângâie pe cei rămaşi.” au fost doar câteva dintre sutele de mesaje transmise pe reţeaua de socializare de cei care l-au cunoscut pe Nicolae.

Tânărul de doar 27 de ani a murit marţi în accidentul care a avut loc pe drumul naţional care leagă Botoşaniul de Dorohoi. Nicolae Gabură se afla pe scaunul din stânga al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta. La Dealu Mare, o mașină cu remorcă ieșea dintr-o curte cu spatele, şoferul bolidului Audi cu numere de Bulgaria, de 28 de ani, din Păltiniș, neputând evita accidentul.

În urma impactului, maşina a lovit un parapet ricoșând apoi în altul şi ajungând pe cealaltă parte a drumului. Bolidul a rămas fără cupolă, șoferul scăpând, din fericire, cu câteva răni. În schimb, pasagerul care se afla pe scaunul din stânga, Nicolae Gabură a fost blocat cu picioarele sub bord iar ulterior a murit la spital.

loading…

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More