LEAGOO KIICAA S8, alternativă Galaxy S8 la preţ sub 300 dolari (Telefoane mobile)

Specializat în produse low-cost, LEAGOO anunţă o nouă gamă smartphone ce ar putea fi pe placul amatorilor de telefoane Galaxy S8 care nu dispun de bugetul necesar. Cu nume LEAGOO KIICAA S8, smartphone-ul inspirat de Galaxy S8 preia ecranul cu rată de aspect 18:9 şi promite o experienţă în utilizare similară la un cost mult mai mic.

Împărţită între modelele KIICAA S8 Lite, S8 şi S8 Premium, noua gamă LEAGOO are ca principal element distinctiv cranul cu rată de aspect 18:9, pus în valoare cu un design de carcasă suplu şi elegant.

Aşteptat în oferta magazinelor asiatice în următoare două luni, LEAGOO KIICAA S8 are la bază o configuraţie motorizată de chipsetul MediaTek MT6763. Acesta oferă conectivitate 4G la viteze LTE CAT-4, CPU octa-core la 1.1-1,3 GHz (nuclee ARM Cortex-A53 pe 64 biţi) şi un GPU din seria  Mali-T720.

In funcţie de buget, noul smartphone va putea fi achiziţionat în variantă cu 4GB sau 6GB memorie RAM, 64GB sau 128GB memorie flash, respectiv ecran de 5.72” sau 5.99” cu rezoluţie 1440×720 pixeli.

 

(…)

Cuvinte cheie: LEAGOO

Subiecte asemănătoare:
» Leagoo M8, smartphone cu ecran mare la un preţ mic [REVIEW]
» LEAGOO T5 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu sistem dual-camera şi ecran FHD
» LEAGOO M7, un nou phablet inspirat de iPhone 7, este pregătit de lansare înainte de finalul lunii mai
» Leagoo T1 – smartphone 4G la preţ accesibil (REVIEW)
» Leagoo M5 – durabil şi elegant la un preţ bun (REVIEW)

Articol original – LEAGOO KIICAA S8, alternativă Galaxy S8 la preţ sub 300 dolari, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More