Leagoo S8 şi S8 Pro, clone Galaxy S8 cu design All-Screen la o fracţiune din preţul originalului (Telefoane mobile)

Leagoo, o companie asiatică specializată în modele smartphone de buget, a dezvăluit în cadrul unui conferinţe găzduită în oraşul Shenzhen noile sale vârfuri de gamă – LEAGOO S8 şi S8 Pro.

Bazat pe un design vădit inspirat de produsele Samsung, LEAGOO S8 Pro se prezintă într-o carcasă cu spate curbat, finisată cu un aspect metalic. La partea din faţă se face remarcat ecranul de 5.99” cu rată de aspect 18:9. Livrat de Sharp, acesta foloseşte tehnologie IPS şi suportă rezoluţia 2160×1080 pixeli.

La interior, dotările nu sunt tocmai extravagante, dar nici nu putem acuza o lipsă acută de performanţă. Configuraţia este centrată în jurul chipsetului MediaTek Helio P25, echipat cu un CPU octa-core la 2.6GHz şi ajutat cu o cantitate respectabilă de 6 GB memorie RAM LPDDR4X. Memoria internă este asigurată cu un modul eMMC de 64GB, care ar trebui să ofere viteze de transfer cel puţin rezonabile.

Camera frontală foloseşte un senzor de 13MP livrat de Samsung, iar la partea din spate găsim un sistem dual-camera 13MP + 5MP.

Pachetul include un adaptor AC capabil să furnizeze un curent de 9V/1.5A, reducând considerabil timpul de încărcare al acumulatorului de 3050mAh.

Cu preţ mult mai mic, LEAGOO S8 face trecerea la un ecran de 5.72” cu rezoluţie 1440 x 720 pixeli, păstrând însă rata de aspect 18:9.

La interior găsim chipsetul entry-level MediaTek 6750T, oferind un CPU octa-core la 2.5GHz. Memoria RAM de 3GB foloseşte chipuri LPDDR3 mai puţin costisitoare, iar memoria internă este redusă la 32GB. Totuşi, avem la dispoziţie şi un slot microSD pentru expansiune.

Camera frontală foloseşte doi senzori de 8MP + 2MP, iar la partea din spate găsim un sistem dual-camera 13MP + 2MP.

Telefonul este alimentat cu acelaşi acumulator de 3050mAh, însă viteza de încărcare obţinută cu adaptorul AC capabil să furnizeze un curent de 5V/2A nu va impresiona la fel de mult.

Telefonul LEAGOO S8 Pro şi varianta accesibilă LEAGOO S8 vor putea fi găsite în oferta magazinelor asiatice la preţul de 299 dolari, respectiv 169 dolari.

(…)

Cuvinte cheie: LEAGOO

Subiecte asemănătoare:
» Leagoo T5: smartphone accesibil cu dual camera şi ecran Full HD [REVIEW]
» LEAGOO pregăteşte KIICAA MIX, un smartphone cu ecran „fără margini” la preţ sub 100 dolari
» LEAGOO M7, smartphone ieftin cu ecran mare şi dual camera, inspirat de iPhone 7 [REVIEW]
» LEAGOO T5, un nou phablet performant inspirat de iPhone 7 este disponibil la precomandă
» LEAGOO KIICAA S8, alternativă Galaxy S8 la preţ sub 300 dolari

Articol original – Leagoo S8 şi S8 Pro, clone Galaxy S8 cu design All-Screen la o fracţiune din preţul originalului, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More